Skyrim-fan weet de game op imposante wijze tot leven te brengen

Games Mark Hofman 11 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

The Elder Scrolls V: Skyrim is met gemak één van de populairste RPG’s van de afgelopen tien jaar. Enerzijds, omdat de game gewoon heel goed is en anderzijds vanwege het feit dat het spel inmiddels al honderd miljoen miljard keer verschenen is.

Het zorgt voor hilarische reacties en Skyrim is daarmee een beetje het lachertje uit de gamewereld. Maar om heel eerlijk te zijn heeft de game uit 2011 nog altijd een fanatieke fanbase die het spel op creatieve wijze tot leven weet te wekken. Althans, dat geldt dan voornamelijk voor mensen als Reddit-gebruiker Mads_five.

Skyrim op imposante wijze tot leven gebracht

Er zijn mensen die van Skyrim kunnen genieten door de game voor de zevenduizendste keer (schuldig!) te spelen. Andere mensen genieten van de open-wereld door er in de echte wereld wat mee te doen. Zo kwamen we onlangs een man tegen met de beste deurmat ooit en zien we nu het prachtige werk van Mads_five.

Op Reddit deelt de gebruiker een foto van vijf verschillende dolken. Mad_five heeft als hobby om de modellen uit Skyrim na te maken en het resultaat is uiterst imposant. Op de onderstaande foto zie je de Mehrunes’ Razor, Elven Dagger, Dwarven Dagger, Daedric Dagger en Glass Dagger in levende lijve.

Niet te koop

Zelf maakt Mads_five bekend dat hij de dolken met de hand uit EVA-schuim gemaakt heeft en ze vervolgens van de juiste kleursamenstelling voorzien. Het idee was simpelweg om alleen de Deadric Dagger te maken, maar uiteindelijk kwamen er toch nog vier andere bij. Het proces was pittig, maar wel dusdanig leuk om het uiteindelijk vijf keer te doen.

Skyrim en The Legend of Zelda blijkt geniale combinatie te zijn

Mads_five laat op Reddit weten de Skyrim-dolken niet te verkopen. Het proces duurt nu eenmaal heel erg lang, wat het niet mogelijk maakt om op grote schaal te verkopen. Wel raadt de maker Skyrim-fans aan om het werk van ArsynalProps te bekijken. Deze artiest verkoopt zijn werk wel.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen