Slecht nieuws voor fans van Star Wars: The Mandalorian

Films & Series Jeroen Kraak 21 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Het tweede seizoen van The Mandalorian is maar net afgelopen, maar nu wordt al over deel drie gesproken. De release lijkt anders te worden.

Voordat we aan dit bericht beginnen, moeten we je waarschuwen voor spoilers. Heb je nog niet het tweede seizoen van The Mandelorian gezien? Dan raden we je aan om dit bericht over te slaan.

Het tweede seizoen van The Mandalorian

Het tweede seizoen van The Mandalorian was natuurlijk geweldig. Alle afleveringen waren weer goed gemaakt en we weten nu veel meer over Baby Yoda. De groene knaap heet Grogu en hij werd gered van de Jedi Temple op Coruscant, de belangrijkste planeet in het heelal. Aan het einde van het tweede seizoen zagen we dat hij met Luke Skywalker meeging om zijn vaardigheden verder te trainen. Het is de grote vraag wat er nu gaat gebeuren met The Mandalorian.

Hoewel Lucasfilm-baas Kathleen Kennedy eerder liet weten dat het derde seizoen van The Mandalorian in december van dit jaar te zien zal zijn, lijkt nu alles anders. Production Weekly meldt nu dat de opnames voor de serie pas in augustus starten. Daarmee lijkt het dus december zeker niet te gaan halen, aangezien het niet een simpele serie is om te maken.

Vragen rondom de release

Een paar weken geleden tijdens een interview bij het programma Good Morning America liet uitvoerend producent Jon Favreau al weten dat The Mandalorian start wanneer The Book of Boba Fett klaar is, waar hij nu aan werkt. Tijdens de laatste aflevering van The Mandalorian liet Disney+ met een teaser zien dat The Book of Boba Fett voor december 2021 staat gepland. Dat betekent dus dat het derde seizoen op z’n vroegst pas februari 2022 is te zien.

Overigens komt er ook nog een andere Star Wars-serie aan, die over Obi-Wan Kenobi. Disney begint in maart met filmen. Natuurlijk ligt het aan het coronavirus of dit allemaal volgens schema loopt. Het is nog onbekend wanneer we deze serie op Disney+ kunnen verwachten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen