Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 23 jun 2021

Stamp de wereld van GTA 5 plat als dit iconische monster

Eind dit jaar komt er een einde aan de online-modus van GTA Online voor de PlayStation 3 en de Xbox 360. Maar GTA 5 is nog altijd springlevend wanneer je het speelt op de andere platformen. En op de pc heb je nog het bijkomende voordeel dat je gebruik kunt maken van mods.

In de jaren zijn er heel wat toffe mods verschenen voor GTA 5. Zo heb je de mogelijkheid om als een superheld rond te vliegen in de wereld en heb je wapens die auto’s schieten. Maar mocht je je echt machtig willen voelen, dan is dit een mod om in huis te halen.

Stamp de wereld van GTA 5 kapot

Want met de nieuwe mod is het mogelijk om als Godzilla rond te stampen in GTA 5. De mod is gemaakt door JulioNIB, die wel vaker toffe mods voor de game uitbrengt. Met deze mod is het dus mogelijk om met een enorme Godzilla rond te lopen en op die manier voor ongekend veel chaos te zorgen. De onderstaande video geeft je wat dat betreft een perfect beeld van wat er mogelijk is met deze nieuwe mod.

Het is overigens niet voor het eerst dat je in GTA 5 met zoiets als Godzilla aan de slag kunt gaan. Het verschil zit hem vooral in het feit dat je nu gebruik kunt maken van zijn ‘atomic breath’-aanval, die ook in de meest recente film een belangrijke rol speelt. Bovendien is de mod voorzien van de juiste geluiden wanneer hij zo’n aanval inzet en de animatie wanneer de aanval wordt opgeladen. En dat is toch behoorlijk knap gedaan door de maker.

Gebouwen slopen is niet mogelijk

Toch mist deze Godzilla-mod voor GTA 5 één belangrijk element. Het is namelijk niet mogelijk om de gebouwen in de stad te slopen. Daardoor voel je je toch niet zo krachtig als dat het had kunnen zijn. Maar wanneer je voertuigen ziet, dan zijn die een makkelijke prooi van jouw geweld en stamp je dat helemaal kapot. Ook kun je met jouw kracht vliegtuigen en helikopters uit de lucht schieten. Handig wanneer de politie de achtervolging op jou inzet.

GTA 5 op de PlayStation 5 en Xbox Series X wordt geen simpele port

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Stamp de wereld van GTA 5 plat als dit iconische monster
Sluiten