Tesla Cybertruck Space Camper: je vakantie van de toekomst?

Elektrische auto's Sam Dille 24 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Dankzij enorme rijen op vliegvelden en de verwachte files, is reizen in 2022 een uitdaging. Hopelijk wordt dit volgend jaar een stuk makkelijker en leuker dankzij een nieuw voertuig van Tesla.

Hoewel de Tesla Cybertruck-serie pas in 2023 wordt gelanceerd staan veel bedrijven nu al in de rij om aftermarket-onderdelen en add-ons in te kopen. En dat is niet geheel zonder reden. De nieuwste wagen uit de Tesla-serie is de Space Camper, een innovatieve pop-upcamper die je tijdens verre reizen altijd en overal voorziet van een knusse slaapruimte.

De grensverleggende pop-upcamper van Tesla

De robuuste en veerkrachtige constructie heeft iets weg van een van Tesla’s space shuttles. Geen gekke gedachte, want het bedrijf heeft bij de ontwikkeling van deze opvallende camper gebruikgemaakt van productieprocessen van ruimtevaart kwaliteit. Het voertuig van Tesla heeft een modulair dak, dat je kan uitklappen voor extra slaapplekken, zitplaatsen of eetruimte. Met een druk op de knop gebruiken de luchtaangedreven actuatoren de compressor aan boord, zodat de truck zonder moeite open- of dichtklapt. De wigstijl biedt veel hoofdruimte en zorgt samen met het ingebouwde luifel voor een ruimtelijk gevoel.

Tesla Cybertruck Space Camper uitgeklapt
Aan ruimte geen gebrek! (Afbeelding: Tesla)

De Space Camper werkt met zonnepanelen om de uitstoot van de batterij van de Cybertruck te compenseren en is volledig uitgerust met alles wat je van een goede camper verwacht. Je kan bijvoorbeeld rekenen op een dimbare LED-verlichting, een instant warmwaterboiler, een inductiekookplaat en een elektrische koelkast. Op dit moment kun je nog niet genieten van de Tesla Cybertruck Space Camper, maar het is wel mogelijk om het voertuig alvast te reserveren.

Voorkom schade dankzij een nieuwe update

Even terug naar ‘normale’ voertuigen. Tesla heeft namelijk recent een update voor haar software uitgebracht. Eentje waarmee de kans kleiner wordt dat je schade oploopt bij een slecht wegdek. Hoe dat precies zit, lees je allemaal in dit artikel.

Hoe Tesla zorgt dat je minder schade hebt dankzij slechte wegen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen