The Boys-maker geeft update en komt perverse Marvel-parodie

Films & Series Jeroen Kraak 18 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

The Boys is een van de populairste shows op Amazon Prime Video. De superheldenserie gaat Marvel flink op de hak nemen.

The Boys is een van de beste series van de afgelopen jaren. In deze titel van Amazon Prime Video zien we wat er gebeurt als superhelden slecht en corrupt zijn. Eigenlijk is het precies het tegenovergestelde wat we van Marvel en DC kennen. De serie is een groot succes en dus gaat Amazon verder met het uitbreiden met de franchise.

Wachten op het derde seizoen van The Boys

Natuurlijk is het wachten op het derde seizoen van The Boys. We willen natuurlijk weten hoe het verder gaat met Hughie, Billy Butcher, Homelander en de andere bijzondere personages. Dat is niet het enige wat er op dit moment in de pijplijn zit, want er komt ook een spin-off aan.

Seizoen 3 van The Boys is op dit moment in ontwikkeling en kunnen we ergens in 2022 verwachten. Daarnaast is maker Erik Kripke bezig aan een spin-off waar op dit moment hard aan geschreven wordt. Deze verschilt volgens Kripke met de hoofdserie. Hij vergelijkt het met het Marvel Cinematic Universe.

Marvel-parodie

Tegen The Hollywoord Reporter zegt hij het volgende over The Boys spin-off: “We zijn hard aan het schrijven. Ik denk dat het tot nu toe fantisch gaat. Het is spannend op een perverse Marvel-manier, op de manier zoals Marvel ook verschillende projecten heeft. De ene film is een thriller terwijl de andere een komedie is. Zo voelt dit nieuwe project ook, maar dan met tig meer penis-grappen.”

Kripke verklapte al dat de spin-off van The Boys Marvel op de hak gaat nemen. Het komt met een parodie van the X-Men, genaamd the G-Men. Ook speelt de serie zich voor een deel af op een universiteit en heeft het wat trekjes van The Hunger Games. Hoe dat precies wordt, is nog afwachten. Maar gezien hoe Kripke in The Boys al een paar keer de draak stak met Marvel en DC, moet dat wel goed komen. Dan hebben we het natuurlijk vooral over The Deep.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen