The Witcher seizoen 2: Netflix bedient fans net iets beter

Films & Series Jeroen Kraak 11 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Netflix voert een aantal bijzondere wijzigingen toe aan het tweede seizoen van The Witcher. Het luistert iets meer naar de fans.

We kijken met z’n allen uit naar het tweede seizoen van The Witcher. Het eerste deel was een doorslaand succes. De serie kreeg lovende recensies en scoort een 8,2 op IMDb. Netflix ziet in de serie haar eigen Game of Thrones en dus zet het vol in op de productie. Het kondigde zelfs al een derde seizoen aan, voordat het tweede uit moet komen.

Henry Cavill in The Witcher

Goed, eerst dus nog seizoen 2. Dat komt er al redelijk snel aan (na lang wachten). Vanaf 17 december zie je hoe het verder gaat met Geralt of Rivia, Ciri en Yennefer. Voor de kijkers die seizoen 1 soms wat te onduidelijk vonden, heeft Netflix een paar kleine aanpassingen gedaan. Hoofdrolspeler Henry Cavill (Geralt) doet een boekje open over het nieuwe seizoen van The Witcher.

Wat te kijken op Netflix? Deze 10 films en series zijn immens populair!

Volgens Cavill zie je dan ook meteen wat veranderingen in het nieuwe seizoen. Zo komt zijn Geralt wat meer aan het woord en zal zijn karakter meer zijn volgens de boeken. Zij karakter zal nog meer worden zoals je dat kent van zijn novelles. Dat betekent naast de spraak dat hij ook wat intellectueler zal overkomen. Dat betekent overigens niet dat zijn karakter meteen op de schop gaat.

Zelf zegt Cavill het volgende tegen Total Film over zijn rol in The Witcher: “Ik wilde echt dat we wat meer de Geralt uit het boek neer zouden zetten en dat hij wat meer spreekt. Ik heb me daarvoor echt hard gemaakt. Ik zeg niet dat hij heel vrolijk wordt, want het is nog steeds Geralt of Rivia, maar hij is wel wat intellectueler. Het is een zwaar leven, monsterjagen en ik zal het niemand aanraden.”

Wachten op het tweede seizoen

De reactie van Cavill laat dus zien dat we veel mogen verwachten van het nieuwe seizoen van The Witcher. Bovendien laat hij ook zien dat hij echt meedenkt met zijn rol. Dat betekent dus zeer goed nieuws voor de fans. Hoe dat allemaal tot uiting komt zie je vanaf 17 december op Netflix.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen