Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #212

Deals Lisanne Beijen 10 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

AliExpress staat bomvol met gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal deals voor je op een rij. Van te vreemde gadgets tot aan bizarre koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met hebbedingetjes die je wel én niet wilt hebben. Het is tijd voor nummer 212.

AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla voor goedkope gadgets als een doolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met het vinden van de meest opvallende koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

Ruimtebesparend laptop standaard

Ligt je laptop in de weg? Zet hem dan rechtop. Dat moeten de bedenkers van dit ‘gadget’ hebben gedacht. Briljant? Mwah. Wij kunnen andere manieren bedenken om een laptop op te bergen zonder daarvoor een stukje aluminium van Ali te kopen. Dit standaard lost wat ons betreft een probleem op wat niet bestaat. Al is dat niet vreemd voor items op AliExpress.

ruimtebesparend laptopstandaard
‘Ruimtebesparend’ laptopstandaard (Afbeelding: AliExpress)

17,12 euro

AliExpress topper: Xiaomi schoenendroger

Ali denkt de oplossing te hebben gevonden tegen die stinkschoenen van je. En nee, het zijn geen vegan schoenen en sokken gemaakt van bamboe. Het is een Xiaomi gadget dat je schoenen droogt. Of beter gezegd: dit apparaat maakt je schoenen nog warmer dan toen jouw klamme voetjes er in zaten. Lekker.

Xiaomi schoenendroger aliExpress
Xiaomi schoenendroger (Afbeelding: AliExpress)

11,19 euro

Mini drone

Steeds wanneer we denken de kleinste drone te hebben gevonden komen we een nog kleinere tegen. Dit minuscule exemplaar heeft een 4K camera en past in je handpalm. De afstandsbediening is een keer zo groot als de drone zelf. Wat verder minuscuul is aan deze drone? De vluchttijd van 6 minuten.

mini drone AliExpress
Mini drone (Afbeelding: AliExpress)

8,61 euro

Massageapparaat voor de kat

Wiens kat een vervelende luxepoes is kan op Ali terecht voor een massageapparaat. De echte luxepoes zit namelijk niet op jouw ge-aai te wachten maar en wordt alleen blij van het serieuze werk. Of een apparaat van Ali ‘het serieuze werk’ levert durven we niet te zeggen, maar het is de moeite waard voor wiens kat kapsones heeft.

massage apparaat kat
Massageapparaat voor de kat (Afbeelding: AliExpress)

10,49 euro

LED-kleding

Dit LED-shirt schreeuwt ‘FASHION’. Het shirt is gemaakt van glasvezel en heeft ingebouwde LED-lampjes. Dat zit vast lekker. De lampjes branden na opladen zo’n 3 tot 12 uur. Dat is een ruime marge, maar wat ons betreft heeft shinen geen houdbaarheidsdatum.

LED-kleding AliExpress
Schitterend shirt (Afbeelding: AliExpress)

89,96 euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer gadgets vinden? Bekijk dan hier de 14 meest opvallende gadgets en apparaten van Aldi, Lidl, Kruidvat, Action en Groupdeal in week 36, waaronder een budget e-bike, Bluetooth oordopjes met actieve noise cancelling, een espressomachine en meer.

Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen