Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Films & Series 19 jul 2021

Trailer report: nieuwe Netflix-knaller en beelden van serie Marvel-regisseur

Er komen dit jaar een hoop films en series aan. Om je niets te laten missen zetten we voor jou de nieuwste trailers van onder andere Netflix en Disney+ op een rijtje.

Disney+, Netflix, Amazon Prime Video en bioscoop releases. Als filmliefhebber moet je tegenwoordig op zoveel platformen letten. Dan hebben we het nog geen eens over de producties van buitenlandse streamingdiensten waarvan hun producties ook de weg naar Nederland vinden. Ook afgelopen weekend kwamen er flink wat trailers naar buiten. Om jou niets te laten missen, zetten we ze op een rij.

Dat ene woord: Feyenoord – Disney+

Laten we beginnen met de serie waar Nederland waarschijnlijk het meest naar uitkijkt: de nieuwe docu-serie over Feyenoord. We weten dat het afgelopen jaar zeer turbulent is geweest voor Feyenoord. Vreugde en verdriet zaten veel bij elkaar. Vooral dat laatste zien we in de trailer van de nieuwe knaller op Disney+. Wel moeten we nog even wachten, want de productie is pas vanaf 27 augustus te zien op de streamingdienst.

Reservation Dogs – Disney+?

Van Disney+ is het natuurlijk een kleine stap naar Marvel. Over de superheldenproducent hebben we weinig nieuws, over de regisseur van Thor: Ragnarok en Thor: Love and Thunder is er wel wat te melden. Er is een trailer verschenen van Taika Waititi’s Reservation Dogs. Deze komedieserie gaat over een bende van tieners uit Oklahoma die een bestelbusje met chips jatten. De serie komt vanaf 9 augustus naar Hulu. Aangezien dat onder Disney valt, zal het ons niet verbazen als de show binnenkort ook op Disney+ is te zien.

Titans – Netflix

Van Marvel gaan we naar DC Comics. HBO Max geeft een eerste korte teaser voor het derde seizoen van Titans. In Nederland hebben we die streamingdienst niet, maar je kunt de serie toch gewoon kijken. De eerste twee seizoenen staan ‘gewoon’ op Netflix. De show gaat over DC Comic’s Teen Titans en weet met een 7,7 op IMDb gewoon goed te scoren.

In de teaser zien we onder andere Red Hood, Scarecrouw en natuurlijk Gotham. De serie komt op 12 augustus naar HBO Max. Wanneer we het op Netflix kunnen verwachten is nog onbekend.

Sweet Girl – Netflix

Ja hoor, we kunnen ook een mooi bruggetje maken tussen Sweet Girl, DC en Netflix. Jason Momoa (Aquaman) komt met een keiharde actiefilm naar Netflix. De acteur speelt Ray Cooper, van wie zijn vrouw overlijdt aan kanker. Ze had gered kunnen worden, ware het niet dat de farmaceut van het medicijn een belachelijk dure prijs vraagt. Samen met zijn dochter wil hij wraak nemen. Hoe het afloopt zien we op 20 augustus op Netflix.

What we Do in the Shadows – ???

Vergeet nu maar weer de goede bruggetjes, want dat wordt voor What We Do In the Shadows lastig zo niet onmogelijk. Ja je zou kunnen zeggen dat Momoa in de schaduw opereert. Goed, laat maar zitten: What we Do in the Shadows is toe aan het derde seizoen op Hulu en FX, maar de gehele serie is nog steeds niet verschenen op Disney+. En dat is hartstikke zonde, aangezien de komedieserie over vampiers een dikke 8,5 scoort op IMDb. We doen hierbij dan ook een oproep aan Disney: doe er verdorie wat aan en breng het snel naar Star! Seizoen 3 komt in ieder geval op 2 september naar de Verenigde Staten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Trailer report: nieuwe Netflix-knaller en beelden van serie Marvel-regisseur
Sluiten