Nieuwe Uncharted trailer belooft veel spektakel en mysterie

Films & Series Jeroen Kraak 24 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Sony deelt een nieuwe trailer van de filmversie van Uncharted. Dit spektakel kun je binnenkort in de bioscoop verwachten.

Uncharted is een van de grote films die we in 2022 in de bioscoop kunnen verwachten. De games met dezelfde naam op de PlayStation zijn een groot succes en Sony hoopt met de film eenzelfde resultaat te boeken.

Risico voor Sony

Sony neemt natuurlijk wel een enorm risico. Het is in het verleden al vaker gebleken dat iets verfilmen dat in een andere tak goed is slecht kan aflopen. Dat zagen we recent al met Cowboy Bebop op Netflix. De titel was een zeer succesvolle animeserie, maar de real-live action versie is mislukt. Het gevolg is dat de serie al na een seizoen van Netflix is gehaald. Ook fans van Uncharted zijn er niet helemaal gerust op dat de film kan tippen aan de games en dus kijken ze sceptisch naar de beelden.

Uncharted heeft met Tom Holland en Mark Wahlberg natuurlijk twee ontzettend grote sterren in de hoofdrol. Er is echter een probleem: beide heren lijken totaal niet qua uiterlijk op de personages in de games. Zo zijn ze allebei flink wat jonger dan Nathan Drake en Sully. Dat hoeft natuurlijk niets uit te maken maar dan moet het in het verhaal passen en moet de rest wel goed zijn. De sfeer vanuit de game moet bewaard blijven. Gamers zien wel een aantal bekende moment voorbijkomen.

Dit is Uncharted

In de nieuwe trailer zien we weer een aantal spectaculaire en mysterieuze momenten langskomen die je bij de film verwacht. Verwacht een reis vol avontuur.

Zelf beschrijft Sony de nieuwe film als volgt: “In Uncharted, een film gebaseerd op een van de succesvolste en best gewaardeerde gameseries aller tijden, maken nu ook filmkijkers kennis met de jonge, handige schatzoeker Nathan Drake (Tom Holland) tijdens het eerste avontuur met zijn partner, de gevatte Victor “Sully” Sullivan (Mark Wahlberg). In dit spectaculaire actie-avontuur maken zij een gevaarlijke reis om de wereld op zoek naar ‘de grootste schat die nooit is gevonden’ en komen zo tegelijkertijd op het spoor van Nathans vermiste broer.”

Je moet nog eventjes wachten op Uncharted, maar de film komt sneller uit dan dat je waarschijnlijk verwacht. Als alles goed gaat, kun je de blockbuster vanaf 10 februari zien in de bioscoop. Natuurlijk wel als de coronaregels het wee toelaten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen