Undercover-ster en verrassende naam schitteren samen in nieuwe Netflix-film

Films & Series Thomas Aalderink 19 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

We krijgen weer een nieuwe Nederlandse productie op Netflix. De streamingdienst heeft aangekondigd bezig te zijn met The Takeover. Een spannende actiefilm met een verrassende hoofdrolspeelster, namelijk Holly Mae Brood. En ook Undercover-acteur Frank Lammers heeft een rol.

Een mooie stap voor Holly Mae Brood die de laatste jaren druk bezig is om haar carrière op te bouwen. Ze maakt in 2016 haar film-debuut in SneekWeek en speelde vervolgens in een aantal andere Nederlandse film. Ook deed ze de stem van Gwen Stacy in de Nederlandse versie van Spider-Man: Into the Spider-Verse. Toch zullen de meesten Holly Mae Brood kennen als Amy Kortenaer in Goede tijden, Slechte tijden en Nieuwe Tijden.

Netflix komt met nieuwe Nederlandse actiefilm

Nu is het tijd voor de volgende stap, namelijk haar Netflix-debuut. Dit zal dus zijn in de film The Takeover. Hierin speelt Holly Mae Brood de rol van Mel Bandison. Zij is een hacker, maar wel eentje die aan de goede kant staat. Een zogenaamde ‘white hacker’. Haar werk is om datalekken op te sporen. Niet om misbruik van te maken, maar om bedrijven te helpen deze te dichten.

Spider-Man: Into The Spider-Verse met de stem van Holly Mae Brood:

Toch komt ze flink in de problemen. Ze legt namelijk per ongeluk een internationaal hackers netwerk plat. Dit wordt haar uiteraard niet in dank afgenomen. Opeens is ze het doelwit van een niet al te gezellig organisatie, maar ook van de politie. Gelukkig staat Holly Mae Brood er in deze Netflix-film niet alleen voor. Ze wordt bijgestaan door haar blind date Thomas Deen (gespeeld door Géza Weisz).

Undercover-acteur Frank Lammers is van de partij

Verder vinden we in de cast nog meer bekende namen zoals Noortje Herlaar, Whalid Benmbarek en Susan Radder, maar ook Frank Lammers. Het derde seizoen van Undercover zit erop, dus Ferry heeft weer tijd om in een andere Netflix-productie op te duiken.

Deze nieuwe Netflix-misdaadserie verslaat Undercover

De opnames van The Takeover zijn deze week van start gegaan in Rotterdam. Er zijn dus nog geen beelden of een trailer. Netflix is wel zo vriendelijk om ons te laten weten dat The Takeover ergens eind 2022 gaat verschijnen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen