Viaplay goedkoper dan gedacht en komt met nieuws over Max Verstappen

Films & Series Jeroen Kraak 1 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Viaplay heeft haar prijzen geüpdatet. Daaruit blijkt de streamingdienst goedkoper dan in eerste instantie verwacht was. Daarnaast heeft het nieuws over Max Verstappen.

Het is zover, vanaf vandaag kun je eindelijk gebruikmaken van streamingdienst Viaplay. De dienst start vandaag met uitzenden. Je kon vorige maand al een jaarabonnement afsluiten op Viaplay. Dat kostte 99 euro voor een jaar. Dat leek een goede aanbieding, maar nu lijkt het alsof je niet meteen had hoeven happen.

Viaplay goedkoper

Eerder liet het bedrijf weten dat de dienst 13,99 euro per maand gaat kosten. Dat zou dus voor een jaar rond de 167 euro kosten. Om de dienst in de markt te zetten kwam het bedrijf vorige maand met de jaaraanbieding. Veel mensen sloten die dan ook af in de veronderstelling dat ze goedkoper uit zouden zijn. Dat zijn ze nu nog steeds, maar minder dan verwacht.

Tot en met 31 juli gaat Viaplay een goedkoper tarief invoeren. De prijs voor de streamingdienst is dan 9,99 euro per maand. Vanaf 1 augustus gaat de prijs omhoog naar 13,99 euro per maand. Voor mensen die de dienst liever eerst uitproberen is dit dus een prima optie. Toch zijn de mensen die al in februari een abonnement hebben afgesloten nog steeds goedkoper uit. Er zijn echter ook manieren waarop de dienst nog goedkoper is.

Max Verstappen

Naast het tarief, kwam Viaplay nog met nieuws over Max Verstappen. Het komt met een original documentaire over de wereldkampioen. In ‘Verstappen – Lion Unleashed’ zien we de coureur samen met vader Jos, zijn manager en andere mensen die dicht bij hem staan praten over het winnen van de wereldtitel. Daarnaast blikt hij vooruit op het nieuwe seizoen. De documentaire is vanaf vandaag te zien op Viaplay.

Naast Formule 1 kun je veel meer zien op Viaplay. Zo heeft de dienst ook de rechten van verschillende voetbalcompetities en het PDC Darts. Ook kun je verschillende series en films via de streamingdienst bekijken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen