Netflix toont spectaculaire beelden Drive to Survive met Max Verstappen

Films & Series Jeroen Kraak 28 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Formula 1: Drive to Survive is weer terug. In het nieuwe seizoen staat natuurlijk de strijd tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton centraal. Netflix laat nu een teaser zien om helemaal in de stemming te komen.

Formula 1: Drive to Survive is al Jaren een groot succes op Netflix. De documentaireserie over de Formule 1 is vaste prik voorafgaand aan een nieuw seizoen Formule 1. In de serie zien we de verhalen die het afgelopen jaar op de paddock zich afspeelden. Door de serie heeft bijvoorbeeld Haas-teambaas Gunther Steiner een heuse cultstatus opgebouwd.

Een populaire serie voor Netflix

In de Verenigde Staten is Formula 1: Drive to Survive razend populair. De serie zorgt er zelfs voor dat de populariteit van de sport in het land flinke sprongen maakt. Je kunt dus zelfs zeggen dat de serie goed is voor de exposure voor de Formule 1. Toch is niet iedereen er blij mee. Max Verstappen liet eerder al weten niet mee te werken, omdat de show in zijn ogen feiten verdraait.

Toto Wolff Formula 1 Drive to Survive Netflix
Toto Wolff en Christian Horner tegenover elkaar. (Afbeelding: Netflix)

Max Verstapppen

Toch zal Verstappen dit seizoen een grote rol spelen in de Netflix-serie. Natuurlijk staat zijn gevecht centraal om de wereldtitel met Hamilton centraal. Dat zien we dan ook terug in de trailer die Netflix vandaag de wereld in slingert. Zo komt de bekende crash tussen Verstappen en Hamilton naar voren op Silverstone, zien we hoe onze landgenoot van de baan wordt getikt door een actie van Valtteri Bottas en natuurlijk is er een fragment van Toto Wolff die zijn koptelefoon wegsmijt. Naast de titelstrijd is er echter ook genoeg ruimte voor de andere coureurs op de grid.

Je moet nog wel even wachten op het nieuwe seizoen van Formula 1: Drive to Survive. De tien afleveringen van de serie zijn vanaf 11 maart te zien op Netflix.

Waarom Formule 1 kijken op F1 TV niet zo’n goed idee is

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen