Videodeurbellen en beveiligingscamera’s van Ring en Eufy nu veel goedkoper bij Amazon

Deals Jeroen Kraak 11 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Je huis is een veilige plaats en dat wil je natuurlijk ook graag zo houden. Gelukkig kun je simpel je huis nog veiliger maken met bewakingscamera’s en een videodeurbel. Die van Ring en Eufy zijn nu nog goedkoper bij Amazon.

Amazon heeft de zogenaamde Prime Big Deals. Een soort Prime Day, maar dan in de herfst. Tijdens deze twee dagen strooit de webwinkel met enorme korting op allerlei producten. De videodeurbellen en bewakingscamera’s van Eufy en Ring zijn daarop geen uitzondering.

Videodeurbellen en bewakingscamera’s van Ring en Eufy

Waar eerst nog videodeurbellen en bewakingscamera’s populair waren bij een klein groepje, lijken mensen ze nu toch steeds meer in huis te halen. Het geeft net een wat veiliger gevoel en het is tegelijkertijd ook heel handig. Zo kunnen camera’s samenwerken met slimme apparatuur, terwijl je met een videodeurbel overal ter wereld kunt zien wie er voor je deur staat.

Het nadeel is dat je bij sommige beveiligingscamera’s en videodeurbellen een abonnement nodig hebt. Dat is niet het geval bij Eufy en Ring. Je kunt wel een abonnement nemen op bepaalde functies, maar het is zeker niet noodzakelijk.

Flinke kortingen bij Amazon

Ring en Eufy zijn nu veel voordeliger bij Amazon. Die kortingen zijn geldig voor verschillende modellen van de merken. Zo scoor je bijvoorbeeld een tweede generatie Ring videodeurbel met 1080p HD video met 34 procent korting voor 64,99 euro. Op indoorcamera’s zit zelfs een nog hogere korting, aangezien je daarvoor tot wel 42 procent minder betaalt. Zo heb je al exemplaren vanaf 34,99 euro. Ook voor duurdere modellen betaal je nu veel minder.

Naast Ring zijn ook de producten van Eufy flink goedkoper. Dat betekent dat je ook van dat merk extra voordelig videodeurbellen en bewakingscamera’s scoort.

Eufy Ring Amazon Een set van Eufy.

Zo scoor je een Eufy draadloze videodeurbel met 2K beeldkwaliteit met 19 procent korting. Daardoor kost die nu nog 119,99 euro. Ook de beveiligingscamera’s scoor je met tot 30 procent korting. Dat betekent dat je een standalone-exemplaar al voor 69,99 euro in bezit hebt in plaats van 99 euro. Voor een hele set betaal je bijna zo’n 200 euro minder.

Eufy of toch Ring? Dit zijn de beste videodeurbellen van 2023

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen