WANT op CES 2023: ‘Oeps, dat had ik beter niet kunnen doen…’

Tech Mark Hofman 6 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

De eerste week van januari staat altijd in het teken van de CES: de Consumer Electronic Show. Het wordt gezien als de grootste tech-beurs van de wereld en daarom is WANT-hoofdredacteur Mark Hofman in Las Vegas aanwezig om CES 2023 bij te wonen.

Deze week neem ik jullie met alle liefde mee naar Las Vegas. Want laten we eerlijk zijn: zo’n reis is natuurlijk hartstikke fantastisch, al is het wel keihard werken. En dat laat ik je met alle liefde zien door iedere dag een nieuwe video te plaatsen.

CES 2023: dat had ik beter niet kunnen doen

Ah, Las Vegas. Voor de eerste keer in drie jaar tijd heb ik eindelijk weer voet kunnen zetten in de iconische stad in Nevada. Corona heeft natuurlijk wat roet in het eten staan smijten, maar het mag de pret dit jaar zeker niet drukken. It’s good to be back.

Alleen kom ik er wel achter dat ik sommig dingen een beetje verleerd ben. Zo wilde ik de kijkers tijdens CES 2023 uitleggen dat Las Vegas verraderlijk kan zijn. Alles lijkt namelijk een stuk dichterbij te zijn dan het daadwerkelijk is. Op tijd komen voor een presentatie van Samsung zat er voor Mark deze editie dus niet in.

De tweede dag van CES 2023 had alleen wel wat meer te bieden, dus neemt Mark je met liefde mee in een nieuwe video:

Iedere dag een video

Tijdens CES 2023 neem ik iedere dag een video op en zet ik deze online op onze platformen. Je kunt ze dus niet alleen bekijken op onze website, maar ook op YouTube en Instagram.

Ondertussen op de hoogte blijven van alles wat hier gaande is? Samen met de mannen in Nederland hou ik je de hele week op de hoogte. Gewoon op onze website. Wat een feest is het toch ook allemaal.

WANT op CES 2023: ‘Welcome to Vegas, Baby!’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen