Jelle van Es
Jelle van Es Games 8 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Xbox Series X krijgt net als PlayStation 5 een loting: zo doe je mee

Hoewel de PlayStation 5 het allermoeilijkste is om te scoren, is het ook geen simpele zaak om de Xbox Series X te scoren. De spelcomputer heeft heel wat voordelen en is een absolute meerwaarde om in huis te halen.

Wellicht dat je een tijdje getwijfeld hebt over de Xbox Series X, omdat de spelcomputer niet heel veel games had. Maar dit najaar is dat wel anders. Met games als Forza Horizon 5 en Halo: Infinite heb je al twee absolute must-haves. En dan zijn er nog zeker een paar andere games die je wil spelen.

Xbox Series X scoren

Maar de Xbox Series X is niet echt goed te verkrijgen. Soms zijn er wel wat drops, maar net als bij de PlayStation 5 zijn die behoorlijk beperkt. Daarom komt Coolblue nu met een nieuwe loting. Deze is nu geopend en geeft je de kans om de spelcomputer te kopen. Als je wil weten hoe het precies werkt, dan kun je hier terecht. Volgens de webshop zouden er zo’n 50.000 consumenten geïnteresseerd zijn in de spelcomputer. Maar men heeft maar 500 exemplaren. Daarom heeft men dus besloten om met een loting aan de slag te gaan.

Xbox Series X, microsoft
De spelcomputer (Afbeelding: Microsoft)

Bij de loting is het overigens niet mogelijk om een kale Xbox Series X aan te schaffen. Hij wordt verkocht in een bundel. Bij de ene bundel scoor je Halo: Infinite en bij de andere bundel krijg je Forza Horizon 5 erbij. Twee games die je met gerust hart kunt scoren. Maar als je een Xbox haalt, dan is de kans groot dat er ook gelijk een Xbox Game Pass bij haalt. En daarmee kun je gelijk deze twee games mee spelen. Wat dat betreft is het een beetje overbodig.

Doe nu mee

De loting voor de Xbox Series X is nu geopend. Je hebt tot en met donderdagochtend de tijd om dat te doen. En dan hoor je daarna per mail of je hem kunt bestellen.

Halo Infinite zorgt voor speciale versie Xbox Series X (en meer)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!