Xiaomi verstopt selfiecamera op bijzondere plek met deze smartphone

Smartphones Wesley Akkerman 13 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Er zijn renders opgedoken waarop we mogelijk voor het eerst de Xiaomi Mi Mix 4 te zien krijgen, met een opmerkelijke designkeuze. En dan hebben we het over de positie van de selfiecamera. Normaliter zit die aan de bovenkant, maar de fabrikant plaatst hem dit keer aan de onderkant, in de rechterhoek.

De laatste keer dat Xiaomi een smartphone binnen de Mi Mix-serie presenteerde, was in 2018. Ondanks het feit dat er sindsdien een hoop gebeurd is, waardoor bepaalde plannen waarschijnlijk niet tot uiting konden komen, leefde de gedachte dat de fabrikant geen nieuw toestel binnen die serie zou presenteren.

Xiaomi Mi Mix 4

Dat zou op zich niet vreemd zijn, aangezien het een experimentele smartphoneserie is. Niets lijkt echter minder waar te zijn, als we kunnen afgaan op gelekte renders van wat we nu de Mi Mix 4 noemen. Dit lijkt het nieuwste toestel binnen de serie te zijn die de selfiecamera een bijzondere positie geeft.

De selfiecamera zit niet alleen onder het scherm, ook zit die aan de rechterkant, helemaal in de hoek onderin. Daardoor heeft het toestel verder een nagenoeg randloos ontwerp gekregen, waardoor er heel veel ruimte is voor het grote scherm. Op dat ene plekje in de hoek na dan, natuurlijk.

Renders en geruchten

Omdat we met renders en geruchten te maken hebben, kan het zo zijn dat Xiaomi inmiddels andere plannen heeft voor een eventuele Mi Mix 4. Ook kan het zijn dat dit slechts een concept is voor een smartphone die uiteindelijk niet gemaakt wordt. Hoe dan ook, het toestel ziet er uniek uit op deze manier.

Xiaomi doet pijnlijke voorspelling voor alle smartphones en jij gaat het merken

Op moment van schrijven is er verder niets bekend over de smartphone. We weten dus niets over de specificaties en afmetingen. Ook weten we niet of Xiaomi dit toestel daadwerkelijk in productie neemt. En mocht dat gebeuren, wanneer het dan beschikbaar is. De fabrikant heeft niet gereageerd op het gerucht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Twitter

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen