Zeep onder je bed is dé oplossing voor iets dat velen ‘s nachts wakker houdt

Daniel Koster 13 jul 2016
Leestijd: 2 minuten

Slapen, soms is er niets lekkerder. Dat je in het weekend heerlijk tot een uurtje of tien in je bed blijft liggen bijvoorbeeld. Maar dan moet je natuurlijk wel in slaap kunnen komen. Nu gaven we je eerder tips omtrent de zaken die je voor het slapen beter links kunt laten liggen. Als dat iets is, dan is het je smartphone wel, of zo toont onderzoek aan. Echter zijn er ook dingen waar je minder aan kunt doen. Zo hebben flink wat mensen last van het Restless Leg Syndroom (RLS) en/of van nachtelijke krampen in de voeten en benen. Gelukkig is er een simpele manier om daarr vanaf te komen. Een stuk zeep!

Zeep? Ja, zeep!

Nu denk je wellicht dat we een grapje met je uithalen, maar dat is zeker niet het geval. Zeep werkt namelijk echt tegen RLS en nachtelijke krampen in je voeten en benen. Tenminste, dat is wat velen stellen. Het enige dat jij hoeft te doen is een stuk zeep (het maakt niet uit welke) onder je bed te plaatsen. Doe dit aan het voeteneinde voor het beste effect. Vervolgens zou jij zonder last te krijgen van je voeten en benen van je nachtrust moeten genieten. Wij zeggen, probeer het uit. Ja kun je krijgen, nee heb je. Het ergste dat er kan gebeuren is dat het niet werkt. Dan ruikt je slaapkamer heerlijk fris. Werkt het wel? Dan ruikt je kamer fris én word je fris en fruitig wakker. Win-win dus! Dit alles wordt overigens ook door de onderstaande dame, die wel een lesje presenteren kan gebruiken, uitgelegd:

Video’s van ons zien? Abonneer je dan hieronder op ons YouTube-kanaal:

De theorie is dat de zeep een bepaald stofje vrijgeeft. Dit stofje zorgt ervoor dat desbetreffende problemen als sneeuw voor de zon verdwijnen. Dit stofje blijft de zeep trouwens niet eeuwig afgeven. Het is een goed idee om de buitenkant van de zeep er na een aantal maanden af te schrapen. Anders droogt-ie uit en wordt het goedje niet meer afgegeven. De luiaards onder ons kunnen ook gewoon een nieuw stuk zeep onder hun bed leggen natuurlijk. We hopen dat het ook bij jou werkt!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen