AliExpress: 5 opvallend(e) slimme en futuristische brillen uit de toekomst

Uncategorized Lisanne Beijen 3 jan 2021
Leestijd: 3 minuten

Op AliExpress staan bijzonder vreemde en soms ook bijzonder handige gadgets. Ze hebben vaak ook een bijna onmogelijk kleine prijs. Er worden veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers. Daardoor is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Dit zijn vijf slimme brillen uit de toekomst, tenminste, als we naar het ehm, opvallende ontwerp kijken.

AliExpress topper: futuristische zonnebril

De eerste bril uit dit rijtje is niet het slimst maar het is niet te ontkennen dat hij wel alle looks heeft. Het enige slimme aan deze bril is dat hij gepolariseerde glazen heeft. Voor zover je dat van een gadget van Ali mag aannemen tenminste. Het slimst aan deze futuristische zonnebril is waarschijnlijk de drager die met dit vizier op zijn neus geen vlieg of stofje in zijn oog krijgt.

futuristische zonnebril AliExpress
Futuristische zonnebril (Afbeelding: AliExpress)

10,95 euro

Slimme Android bril met wifi

Ja, kijk maar eens goed naar de onderstaande bril. Welkom in de toekomst. Een toekomst waarin we de wereld liever zien in virtual reality dan in reality. De bril werkt via Android en heeft wifi en Bluetooth 4.0 waardoor hij makkelijk te koppelen is aan je andere apparaten. Waarvoor je de wereld zou willen zien via een kleine camera op je gezicht in plaats van door je eigen ogen weten wij ook niet, maar je kunt het eens uitproberen voor zo’n 155 euro.

slimme Android bril AliExpress
Slimme bril met Android en wifi (Afbeelding: AliExpress)

154,67 euro

Lekker films kijken vanachter je bril

Wie even geen zin heeft in de wereld kan zichzelf verschuilen achter deze kekke bril. De bril belooft namelijk te functioneren als een persoonlijke bioscoop. Helaas wel eentje zonder popcorn. De bril heeft Wifi, Bluetooth en speelt via VR een levendige film af op een virtueel scherm op twee meter afstand.

slimme zonnebril films
Slimme bril om films mee te kijken (Afbeelding: AliExpress)

220,47 euro

Bril met LED-feestje

Heb je ergens aan het einde van 2021 een feestje op de planning staan? Dan kun je nu alvast terecht op de Chinese webshop om een flitsende bril te kopen. Letterlijk flitsend, want de bril heeft een soort LED-scherm op de glazen. Het is alleen wel te hopen dat de bril dit LED-licht aan de binnenkant blokkeert anders is het namelijk de laatste keer dat je het licht ziet.

LED-bril
Bril met LED’s (Afbeelding: AliExpress)

12,64 euro

Typisch AliExpress: slim massagebril voor je oogballen

De laatste futuristische bril uit dit lijstje is niet bedoeld om beter mee te zien. Integendeel; hij is bedoeld om je ogen even rust te geven. Bijvoorbeeld na een lange dag naar je beeldscherm te hebben gestaard. De bril is een slim massageapparaat die tegelijkertijd via Bluetooth muziek afspeelt op je ooglid. Lekker, toch?

massagebril AliExpress
Masserende bril (Afbeelding: AliExpress)

30,79 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen