Action daagt Philips Airfryer uit met dit flink goedkopere alternatief

Deals Jeroen Kraak 17 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Hoewel we weten dat een frietje ongezond is, kunnen we allemaal de verleiding weleens niet weerstaan. Toch kan het allemaal net weer wat gezonder door middel van de Philips Airfryer. Action heeft nu echter een alternatief en die is ook nog eens veel goedkoper.

Je verwacht het niet, maar net zoals Bol, Mediamarkt en Coolblue hebben ook winkels als Lidl en Action regelmatig gadgets in de aanbieding. Ook deze week is het weer raak bij de winkel waar je haast alles kunt kopen.

Bij Action scoor je deze week een heteluchtfriteuse extra voordelig. Daarmee is dit een ideaal alternatief voor de Philips Airfryer, die wat prijziger is. Bovendien heeft dit gadget ook nog eens een aantal bijzondere functies.

Het Philips Airfryer-alternatief bij Action

Laten we beginnen bij de basis. Deze Philips AirFryer-concurrent heeft een inhoud van 5 liter. Je kan er dus flink wat in bereiden. Dit apparaat van Action maakt gebruik van halogeen-, convectie- en infraroodwarmte om je voedsel te bereiden. Dat is dus flink wat gezonder dan werken met frituurvet.

Het is heel erg makkelijk om in te stellen wat je precies wil. Je kan een temperatuur kiezen tot 250 graden. Hiermee kan je veel soorten gerechten bereiden. Dat zijn voor-de-hand-liggende zaken als friet, snacks, kip en vlees, maar deze Philips AirFryer-variant is ook geschikt voor groente, fruit, brood en gebak. Je hebt je gewone oven dus haast niet meer nodig.

Action daagt Philips Hue uit met dit flink goedkopere alternatief
(Afbeelding: Action)

Om de juiste bereiding te selecteren maak je gebruik van de knoppen aan de bovenkant. Bovendien heeft het apparaat van Action ook een duidelijk scherm waar alle informatie op wordt weergegeven.

Dit krijg je er allemaal bij

Maar naast deze Philips Airfryer-variant van Action zelf, krijg je ook een aantal verschillende accessoires. Zo zit er ook een tank, verlengring, frituurmand, grillrooster, kookkom, kookschema en recepten in de doos. Hiermee kan je dus prima uit de voeten.

Het enige wat nog over blijft om te behandelen is de prijs. Zoals gezegd is dit apparaat flink goedkoper dan de Philips Airfryer. Bij Action betaal je deze week 49,95 euro voor het accessoire.

Kruidvat kortwiekt de prijs van Braun scheerapparaat

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen