3 aanbiedingen die je deze week echt niet wil missen bij Action

Deals Jeroen Kraak 10 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Je vrienden van WANT bladeren wekelijks folders van winkels door, om voor jou de beste gadgets te vinden. Dat doen we niet alleen bij Lidl en Aldi, maar ook bij Action. Dit zijn volgens ons de beste aanbiedingen.

Action heeft een groot nadeel. Als je de winkel ingaat en nergens naar op zoek bent, kom je altijd met een volle tas thuis. We begrijpen dan ook dat je de winkel soms wil vermijden. Toch laten we je er nu met een doel naartoe gaan, want wij zetten de beste drie aanbiedingen op een rij. Zo loop je er in ieder geval niet doelloos rond.

3 heerlijke aanbiedingen bij Action

Maar voor welke gadgets moet je deze week wél naar Action? Wij zetten de drie beste aanbiedingen voor je op een rij.

#1 Suikerspinmachine

Het is een van de hoogtepunten op de kermis: de suikerspinkraam. Je krijgt namelijk niet zo vaak de kans om zo’n roze of blauwe suikerwolk te kopen. Toch hoef je echt niet op die één of twee keer per jaar te wachten dat er een kraam staat. Dankzij deze Action-aanbieding maak je ze gewoon zelf.

Action heeft namelijk een machine in de aanbieding waarmee je zelf suikerspinnen maakt. Zelfs de stokjes krijg je erbij. Je experimenteert zelf met kleuren en smaken om zo de beste te maken. Je hebt ‘m bij de winkel nu voor 29,95 euro.

Suikerspinmachine Action aanbieding
(Afbeelding: Action)

#2 Sterrenhemel laserprojector bij Action

Als je naast zoet wil eten ook zoet wil dromen, zit je deze week ook goed bij Action. In de aanbieding is een sterrenhemel laserprojector. Deze doet precies wat hij zegt: hij projecteert sterren en de maan op je plafond en muur. Je kiest in totaal uit tien verschillende standen.

Met een timer is deze projector bovendien simpel uit te schakelen. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat deze heel lang aan blijft staan als je in slaap valt. Bovendien kun je met de projector ook nog muziek afspelen. Je haalt de sterren nu in huis voor 29,95 euro.

Sterrenprojector Actionaanbieding
(Afbeelding: Action)

#3 Smartwatch in de aanbieding

Als je na die heerlijke nacht weer wakker wordt, is je smartwatch omdoen een van de eerste dingen die je doet. Tenminste, als je die hebt, want zo’n gadget kan behoorlijk prijzig zijn. Niet bij Action, want de winkel heeft een heel goedkoop model in de aanbieding.

Met deze smartwatch houd je de berichten in de gaten die op je iPhone verschijnen. Bovendien meet dit exemplaar ook je hartslag en is het je persoonlijke fitnesscoach. Om goed te beginnen, kun je al naar de Action rennen voor dit exemplaar. Hij kost maar 29,95 euro.

Smartwatch Action aanbieding
(Afbeelding: Action)

3 gadgets uit de Kruidvat-folder die je deze week echt niet wil missen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen