3 gadgets in de aanbieding bij Aldi die je deze week niet wil missen

Deals Jeroen Kraak 15 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

De week is nog maar net begonnen en dat betekent weer nieuwe aanbiedingen van allerlei winkels. Jouw vrienden van WANT speuren alle folders voor je door en zetten de beste gadgets op een rij, zo ook bij Aldi.

Aldi is samen met Lidl misschien wel de supermarkt met de goedkoopste producten. Toch kun je er voor meer terecht dan alleen plakken kaas, brood en een flesje wijn. Zo heeft de supermarkt regelmatig ook goede gadgets in de aanbieding voor weinig. Wij zetten de beste uit week 33 voor jou op een rij.

3 gadgets in de aanbieding bij Aldi

Maar welke drie gadgets uit de Aldi-folder mag je deze week echt niet missen? Hier komen de beste aanbiedingen.

#1 DAB+ projectiewekkerradio uit de folder

Opstaan in stijl doe je met deze DAB+ projectiewekkerradio van Aldi. Niet alleen wordt de tijd op de muur geprojecteerd, maar hij zorgt er ook voor dat je wakker wordt met de beats van jouw favoriete radiostation.

Dankzij DAB+ heb je toegang tot veel meer radiostations dan je gewend bent. Bovendien kun je er veertig opslaan als voorkeurzenders. Het exemplaar dat nu in de Aldi-folder te vinden is, kost je slechts 27,99 euro.

3 gadgets in de aanbieding bij Aldi die je deze week niet wil missen folder
(Afbeelding: Aldi)

#2 Weegschaal in de aanbieding bij Aldi

Een weegschaal is een ideaal gadget om je gezondheid in de gaten te houden. Zo weet je wanneer er werk aan de winkel is als je wat bent aangekomen. Aldi heeft nu een exemplaar in de aanbieding dat nog veel meer kan.

De weegschaal uit de Aldi-folder meet niet alleen je gewicht. Hij geeft ook vet-, vocht-, spier-, botmassa en kilocalorieën weer. Zo krijg je een nog beter beeld van je lichaam. Voor dit exemplaar betaal je deze week slechts 12,99 euro in plaats van 24,99 euro.

3 gadgets in de aanbieding bij Aldi die je deze week niet wil missen folder
(Afbeelding: Aldi)

#3 Aerobic step uit de Aldi-folder

Als je dankzij de weegschaal hebt gemerkt dat je een paar kilo’s kwijt moet, kun je daarvoor ook bij Aldi terecht. In de folder van deze week is een Aerobic step te vinden, waardoor je thuis makkelijk jouw favoriete oefeningen kunt doen.

Deze aerobic step die bij Aldi in de aanbieding is, is verstelbaar. Dit betekent dat je kunt kiezen uit twee verschillende hoogtes. Bovendien kun je dit exemplaar zeer stevig noemen, want het heeft een draagvermogen van 250 kilo. Deze week kost hij slechts 19,99 euro.

3 gadgets in de aanbieding bij Aldi die je deze week niet wil missen folder
(Afbeelding: Aldi)

3 goedkope gadgets uit de Kruidvat-folder met flinke korting

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen