Aldi stunt deze week met QLED-televisie en Airfryer in folder

Deals Jeroen Kraak 26 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Aldi is een van de goedkoopste supermarkten van het land. Maar wist je dat de winkel naast goedkope pindakaas en cola ook nog coole gadgets voor weinig heeft? Wij zetten de drie beste van deze week op een rij.

Aldi is de grote concurrent van Lidl en biedt, net zoals die winkel, ook gadgets aan. Het grote voordeel bij de supermarkt is dat ze goedkoper zijn dan je wellicht verwacht.

@wantnl

Double Tap op Apple Watch is niet zo heel nieuw 🤔 #applewatch #applewatchseries9 #applewatchultra2 #watchos10 #apple #techtok

♬ original sound – WANT – WANT

3 goedkope gadgets uit de Aldi-folder

Maar welke gadgets uit de Aldi-folder mag je deze week niet missen? Hier komen ze.

#1 Ultra HD QLED Android TV

Ben je op zoek naar een nieuwe televisie, dan heeft Aldi wellicht de ideale aanbieding. In de folder staat namelijk een QLED LCD smart-tv. Deze heeft een ingebouwde Chromecast, Dolby Vision & Atmos en HDR.

De televisie heeft een afmeting van 55 inch. Achter het scherm zitten twee 10 W RMS luidsprekers ingebouwd en één 12 W RMS subwoofer. Normaal kost de televisie 499 euro, maar nu heb je ‘m voor 419 euro.

Televisie Aldi
(Afbeelding: Aldi)

#2 Philips Airfryer

Van de woonkamer gaan we naar de keuken, want daarvoor heeft Aldi nu ook een ideale aanbieding in de folder. Daaruit blijkt dat Aldi ook wel degelijk A-merken verkoopt. Zo scoor je er nu een airfryer van Philips.

Deze airfryer heeft een capaciteit van 4,1 liter, waardoor je er voldoende in kunt bakken. Met een vermogen van 1400 W haal je een temperatuur tot 200 graden Celsius. Je scoort nu 30 euro korting op dit gadget voor in de keuken, waardoor die nu 79,99 euro kost.

Philips Airfryer Aldi
(Afbeelding: Aldi)

#3 Wildcamera

Op die QLED-televisie bij Aldi kun je ook meteen beelden kijken die buiten maakt met deze wild-/bewakingscamera. Deze hang je bijvoorbeeld in een boom in je tuin en kan zelfs in de nacht filmen. Door de bewegingssensor spot je dieren, of ongenode gasten in je achtertuin.

Je hoeft ‘m amper op te laden, want deze wildcamera uit de Aldi-folder heeft een standby-tijd van zes maanden. Je betaalt voor de camera nu 74,99 euro in plaats van 149,99 euro.

Aldi stunt deze week met televisie en Airfryer in folder
(Afbeelding: Aldi)

3 aanbiedingen uit de Kruidvat-folder die je deze week niet wil missen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen