3 gadgets in de Aldi-folder die je deze week niet wil missen

Deals Jeroen Kraak 3 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Aldi is de grote concurrent van Lidl. Net zoals die supermarkt heeft ook deze winkel ook regelmatig gadgets in de aanbieding. Wij zetten de drie beste voor je op een rij.

Jouw vrienden van WANT zoeken elke week naar de beste aanbiedingen op het internet en in de folders. Zo hoef jij er geen een te missen. Hierbij kijken we niet alleen naar Bol.com en Mediamarkt, maar ook naar winkels als Aldi, Kruidvat en Action. Plekken waar je gadgets niet zo snel verwacht, maar waar ze wel spotgoedkoop zijn.

3 aanbiedingen uit de Aldi-folder

Welke aanbiedingen mag je deze week niet missen bij Aldi? Dit zijn de drie beste uit de folder.

#1 Energiemeter uit de Aldi-folder

Helaas zijn de energiekosten nog steeds redelijk hoog. Het is dan ook een goed idee om op je verbruik te letten. Maar welk apparaat verbruikt nou (te) veel? Aldi heeft het ideale gadget in de folder om daar nu achter te komen.

Aldi heeft een energiemeter in de aanbieding. Dit is een speciale stekker die je in het stopcontact steekt. Als je hier een apparaat op aansluit, zie je precies hoeveel die verbruikt. Zo kun je meteen maatregelen nemen. Dit gadget kost je 17,99 euro.

Energiemeter Aldi aanbieing
(Afbeelding: Aldi)

#2 Slowcooker

Ben je een echte keukenprins of -prinses? Dan kan een slowcooker natuurlijk niet in je huis ontbreken. Hiermee maak je heerlijke gerechten zoals pulled pork, maar ook stoofvlees of een brood. Genoeg mogelijkheden.

In de Aldi-folder staan niet alleen de gerechten die je kunt kopen. Ook scoor je er de slowcooker zelf, want deze is nu in de aanbieding. Normaal kost die 59,99 euro, maar nu heb je ‘m voor 34,99 euro.

Slowcooker Aldi
(Afbeelding: Aldi)

#3 Scheerapparaat in de aanbieding

Je verwacht niet echt A-merken bij Aldi. Toch is dat deze week wel het geval. De supermarkt heeft een scheerapparaat van Philips in de folder. Sterker nog, het is een twee-in-één aanbieding.
Bij Aldi krijg je namelijk niet alleen het scheerapparaat, maar ook een neustrimmer erbij. Zo houd je niet alleen je baard in bedwang, maar ook je neushaar. Normaal kost deze set 64,99 euro, maar je hebt ‘m nu al voor 49,99 euro.

Scheerapparaat Aldi
(Afbeelding: Aldi)

Lidl stunt deze week met 4K-tv en 4 andere gadgets uit de folder

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen