Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 19 apr 2021

Call of Duty: Warzone glitch maakt spelers opnieuw onsterfelijk

Afgelopen weekend was het feest voor de liefhebbers van Call of Duty: Warzone. Dankzij een uitgebreid Double XP-weekend was het mogelijk om snel en gemakkelijk in levels te stijgen. Maar er was ook iets mis.

In het verleden zijn er al heel wat glitches geweest in Call of Duty: Warzone. een aantal daarvan zorgde er voor dat de speler onsterfelijk werd. En zo’n glitch dook afgelopen weekend andermaal op.

Spelers worden onsterfelijk door Call of Duty: Warzone-glitch

Heel erg lang zat de glitch overigens niet in het Call of Duty: Warzone-weekend. Afgelopen vrijdag werd hij opgemerkt en was gekoppeld aan de Most Wanted contracts van de game. Met deze tool is mogelijk voor de speler om zo’n contract aan zichzelf te koppelen. Als het je dan lukte om in leven te blijven, dan kon je je teamgenoten weer tot leven brengen. Het is dus een risico dat je neemt, maar de beloning is groot. Maar dankzij de glitch was het mogelijk om bij het juiste moment van het activeren onsterfelijk te worden. De onderstaande video laat goed zien wat er allemaal misging. Je ziet hoe een heel team probeert een vijand uit te schakelen, maar dat dus onmogelijk is.

In plaats van dat het probleem wordt opgelost, was het voor de ontwikkelaar makkelijker om de tool om de glitch voor elkaar te krijgen er uit te halen. Daardoor is het Most Wanted-onderdeel nu even uit Call of Duty: Warzone gehaald. Het is dan nog wel de vraag of het gaat terugkomen en in welke termijn.

Veel glitches

Zoals gezegd is het zeker niet voor het eerst dat er problemen zijn in Warzone. Eerder had je al een probleem waarbij spelers zich oneindig konden genezen. Of kon je met je wagen onder de grond komen en op die manier de vijand afknallen.

Makkelijk winnen in Call of Duty: Warzone dankzij onzichtbaarheid

Reageer op artikel:
Call of Duty: Warzone glitch maakt spelers opnieuw onsterfelijk
Sluiten