CES 2023: de 5 tofste smart home-producten van de beurs

Smart Home Jeroen Kraak 9 jan 2023
Leestijd: 3 minuten

CES is de grootste techbeurs in de wereld. Werkelijk alles komt er voorbij. Wij snappen dat je daarom door de bomen het bos niet meer ziet. Wij zetten de 5 tofste home-producten voor je op een rij.

Je kunt het zo gek niet bedenken, of het is te zien tijdens de CES. Of het nu nieuwe televisies, of tractoren zijn, je kunt er in Las Vegas voor terecht. Ook zijn er ontzettend veel nieuwe smart home-producten aangekondigd, maar welke moet je nu in de gaten houden?

5 toffe smart home-producten tijdens CES 2023

Wij zetten voor jou vijf bijzondere home-producten op een rij. Hier komen ze!

#1 Urinescanner

Deze gadget klinkt natuurlijk niet heel uitnodigend of spectaculair. Toch is het zeker een innovatie die heel veel mensen kan helpen. Dit kleine apparaat scant namelijk je urine als je naar het toilet gaat. Zo kun je zien hoe het met je gezondheid gaat en hoef je niet meer in een potje te plassen.

Dit smart home-product is verbonden met wifi, waardoor je de resultaten gewoon in een smartphone-app ziet. Het kan zelfs verschillende familieleden uit elkaar houden.

withings urine iphone toilet home
In het toilet. (Afbeelding: Withings)

#2 Bloeddrukmeter

We blijven bij de medische home-gadgets met deze bloeddrukmeter van Valencell. Deze is namelijk anders dan je gewend bent. Zo hoef je geen band meer om en is deze ook nog eens ontzettend nauwkeurig. Het enige wat je moet doen, is je vinger er in steken.

Volgens Valencell wordt het product aan het einde van het jaar goedgekeurd door de Amerikaanse autoriteiten. Het product zal dan dus verschijnen.

Valencell bloeddrukmeter Home
Slim je bloeddruk meten. (Afbeelding: Valencell)

#3 Nanoleaf slimme verlichting

Philips Hue kennen we natuurlijk al als slimme verlichting voor in huis. Nanoleaf is een speler die we eveneens in de gaten moeten houden, want de nieuwe producten van het merk zien er prachtig uit.

Nanoleaf heeft natuurlijk net zulke lampen als Philips Hue, maar wat het echt interessant maakt is de light-strip voor achter je televisie, die je precies kunt monteren in het patroon dat je wil. De lichten worden door middel van een camera afgestemd op je televisie. Zo wordt televisiekijken een hele belevenis.

Nanoleaf Home slimme verlichting
Slim! (Afbeelding: Nanoleaf)

#4 Displace TV

De verlichting achter de televisie heb je al, nu is het tijd voor misschien wel de meest bijzondere smart-tv tijdens CES. We hebben het natuurlijk over de Displace TV. Deze heeft twee bijzondere eigenschappen. Als eerste heeft het geen kabels en ten tweede kun je ‘m overal aan laten plakken doordat hij vacuüm zuigt.

Doordat deze geen kabels heeft, laad je ‘m op met een batterij. Die gaat 30 dagen mee op een volle lading. Deze televisie voor in je smart home is zeker niet goedkoop. Je betaalt er 2.999 dollar voor.

Bizar dure smart tv is draadloos en kun je overal opplakken
De toekomst is vandaag (Afbeelding: Mark Hofman / WANT)

#5 Samsung Family Hub Plus

Van de woonkamer gaan we naar de keuken, want deze koelkast van Samsung is wel heel bijzonder. De koelkast checkt zijn inhoud en kijkt precies welke recepten je kunt maken. Dat zie je dan meteen op het 32-inch beeldscherm dat op voorkant zit.

Wil je er meer over weten? Check dan dit artikel van Mark die op de beurs aanwezig is.

CES 2023, Samsung, koelkast, koken
Coole kast! (Afbeelding: Mark Hofman / WANT)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen