Elektrische fiets: goedkope De Ruyter Albertville e-bike bij kruidvat

Elektrische auto's Ilona Braam 22 mei 2019
Leestijd: 2 minuten

Waar een elektrische fiets lange tijd voor veel mensen onbetaalbaar was, is er nu duidelijk een strijd gaande om de e-bikes juist zo goedkoop mogelijk aan te bieden. Eerder zagen we al dat zowel Lidl als Aldi met een aanbieding kwamen, maar Kruidvat doet daar nu een schepje bovenop. Daar kun je nu namelijk een nog goedkoper model scoren.

De Ruyter Albertville 6speed E-bike

Het gaat om een De Ruiter Albertville 6speed E-bike met een krachtige 250 watt voorwielmotor en een 13Ah Phylion accu. Qua actieradius kun je rekenen op een afstand van 80 tot 120 kilometer, maar dat hangt natuurlijk af van de rijomstandigheden. Andere features van de elektrische fiets zijn onder andere Marwi LED-verlichting, Promax velgremmen, een Selle Royal Moody gelzadel en een verende voorvork.

De Ruyter Albertville 6Speed elektriche fiets

Elektrische fiets met vijf ondersteuningsstanden

Om je onderweg een boost te geven, is de e-bike uitgerust met vijf ondersteuningsstanden. Deze kun je selecteren bij het Kingmeter 529 LCD-display en om onder alle omstandigheden soepel vooruit te komen, kun je aan de slag met zes Shimano Tourney versnellingen. De elektrische fiets is verder geschikt voor mensen van tussen de 165 en 190 cm lang, dankzij de verstelbare zadelpen en het aanpasbare stuur.

De Ruyter Albertville 6Speed elektriche fiets

Goedkoper dan Aldi en Lidl

Dan is er natuurlijk nog de kwestie van de prijs. Op het moment is de De Ruyter fiets bij Kruidvat afgeprijsd van 1.299 euro naar 791 euro. Hiermee is hij goedkoper dan de e-bike die Lidl in de aanbieding had en die Aldi op het moment voor je heeft. Als je ervoor wilt gaan, kun je op de Kruidvat website een bestelling plaatsen om een couponcode te ontvangen. Deze code kun je vervolgens weer gebruiken om de fiets thuisbezorgd te krijgen. Overigens is het ook mogelijk om eerst een proefrit te maken. Op deze pagina kun je bekijken waar dat allemaal kan.

Hoewel kruidvat het qua prijs wint van Aldi en Lidl, weet Decathlon toch spannender te maken met een nog lager prijskaartje. Daar scoor je de B’Twin E-Bike Elops 500 namelijk voor 699,99 euro.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Kruidvat

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen