Steam zegent gamers: Game of the Year 2023 was nooit zo goedkoop

Games Lucas van de Wetering 21 mei 2024
Leestijd: 2 minuten

Bij Steam is de Game of the Year 2023, Baldur’s Gate 3, nu in de aanbieding. En de game is nog nooit zo goedkoop geweest.

De Game of the Year Awards zijn ieder jaar weer een gigantische strijd, en dat is ook niet zo raar. Ieder jaar komen er weer veel mega goede games uit. Ook in 2023 was er een grote strijd, maar Baldur’s Gate 3 versloeg games zoals Spider-Man 2 en nam de prijs mee naar huis.

Maar er waren best veel mensen die tijdens de Awards nog nooit van de game hadden gehoord, laat staan gespeeld. Steam heeft voor deze mensen nu de perfecte oplossing. Baldur’s Gate 3 is daar nu in de aanbieding, en de Game of the Year 2023 is nog nooit zo goedkoop geweest.

Baldur’s Gate 3 in de aanbieding bij Steam

De winnaar van de Game of the Year Awards 2023 is nu in de aanbieding bij Steam. Waar de game normaal 59,99 euro kost, kan je de game nu krijgen voor slechts 50,99 euro. Deze 15% korting loopt door tot 23 mei, dus wees er snel bij.

Deze aanbieding lijkt niet zo groot of speciaal, maar Baldur’s Gate 3 is nog nooit zo goedkoop geweest. Doordat de game nog steeds immens populair is en veel wordt verkocht is de game bijna nooit in de aanbieding. Deze aanbieding van Steam is dus de een goede kans op de Game of the Year 2023 een keer uit te proberen.

De Game of the Year 2023

Baldur’s Gate 3 is een role-playing game uit 2023, ontwikkeld door de Belgische Larian Studios. Het is de derde game in de Baldur’s Gate-reeks, die gebaseerd is op het bordspel Dungeons & Dragons. Zijn voorganger dateert ondertussen al een hele tijd geleden, deze kwam uit in het jaar 2000. En dan denken GTA-spelers dan ze lang op een nieuwe game moeten wachten.

Al staat het overkoepelende verhaal van Baldur’s Gate 3 vast, kan de speler wel details veranderen tijdens het spelen. Zo zijn er veel zijmissies die een impact kunnen hebben op onderdelen van het verhaal. Naast role-playing heeft de game een combinatie van actie, fantasie, avontuur en zelfs romantiek.

Game of the Year 2023 Baldur’s Gate 3 is nu in de aanbieding bij Steam. Als je de game wil spelen is dit je beste optie tot nu toe, de game is nog nooit zo goedkoop geweest als nu.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen