Dominick Vietor
Dominick Vietor Tech 7 feb 2019

Honor View 20 review: vaarwel notch

Conclusie: knallend het nieuwe jaar in

De Honor View 20 is de eerste topsmartphone van 2019 en stelt niet teleur. Hoewel het toestel functioneel niet het meest vooruitstrevend is, is de prijs daar ook naar. Bovendien maakt het vooruitstrevende en bovenal erg mooie ontwerp dat meer dan goed. Met de punch hole notch staat de telefoon designtechnisch in ieder geval met twee benen in 2019.

De snelle chipset, uitstekende batterij, goede camera, hoge screen-to-body ratio en bovenal het mooie ontwerp kunnen zo meekomen met de topsmartphones van dit moment. Zaken als draadloos laden, een in-display vingerafdrukscanner en een waterdichte behuizing missen, maar voor veel mensen zal dat bijzaak zijn. Wat dat betreft heeft Honor de goede concessies gedaan om de prijs op €550 te kunnen houden.

Honor View 20 review camera

Kleine missers zijn de hier en daar ongepolijste software en de vrij zinloze TOF-camera, en ook het onregelmatige backlight van het scherm is een nadeeltje. Maar voor iedereen die daarmee kan leven en een mooie moderne smartphone wil zonder teveel geld uit te geven, is de View 20 een uitstekende keuze.

Inhoud

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Honor View 20 review: vaarwel notch
Sluiten