Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Films & Series 29 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

House of the Dragon: eerste foto’s nieuwe Game of Thrones-serie uitgelekt

De eerste beelden van Game of Thrones-spin-off House of the Dragon zijn naar buiten gekomen. We zien de acteurs en de prachtige kleding op een bijzondere locatie.

House of the Dragon moet in het voorjaar van 2022 verschijnen. De serie is een prequel van Game of Thrones, wat betekent dat het zich 300 jaar afspeelt voorafgaand aan de gebeurtenissen in Westeros die we allemaal kennen. We volgen de familie Targaryen, de verre voorouders van Daenerys, en zien hoe de machtigste familie op de wereld uit elkaar viel.

Game of Thrones-rel laait weer op na nieuwe tweet

De eerste beelden van de Game of Thrones-spin-pff zijn uitgelekt

Tot nu toe hadden we geen enkel idee hoe de serie eruit zou zien. Het enige wat HBO naar buiten bracht waren concept-tekeningen en foto’s van de repetitie. Vandaag doet de Engelse tabloid Daily Mail er een schepje bovenop. Het laat foto’s zien van de set en de opnames, waardoor we in een keer weten hoe de serie eruit gaat zien.

Op de eerste uitgelekte foto’s van de Game of Thrones-spin-off zien we Matt Smith en Emma D’Arcy, die respectievelijk prins Daemon Targaryen en zijn vrouw en nicht Rhaenyra Targaryen spelen. Ze bevinden zich op een leeg strand bij het Engelse Cornwall. Wat opvalt is dat Rhaenyra sprekend lijkt op Daenerys.

Wat de twee bespreken is nog een groot geheim. Wel zien we Rhaenyra op een gegeven moment alleen naar de zee lopen. Op de achtergrond is ook de crew van de nieuwe Game of Thrones-spin-off te zien. De foto’s zijn te zien op de site van Daily Mail.

Opnames in Groot-Brittannië

Door de beelden is het nu duidelijk dat een deel van de Game of Thrones-spin-off wordt opgenomen bij het Engelse Cornwall. Naast het strand speelt de serie zich ook af bij het middeleeuwse kasteel St. Michael’s Mount. Ook zou de crew al eerder gezien zijn bij Penhale Camp nabij Newquay.

Dit is House of the Dragon

Waarschijnlijk weet je al wat er met het huis Targaryen is gebeurd door Game of Thrones. Desondanks komt hier een spoilerwaarschuwing over House of the Dragon. Dus sla ‘m over als je niet wil weten wat er in de serie gaat gebeuren.

House of the Dragon gaat over The Dance of the Dragons. Het is de naam van de oorlog om de Iron Throne tussen Rhaenyra en Aegon II. De twee zijn beide erfgenamen van hun vader Viserys en uiteindelijk beslecht een burgeroorlog van drie jaar de strijd. Hoe het met het huis is afgelopen zagen we al in Game of Thrones.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!