Samsung Galaxy S22 en Xbox nu goedkoper bij Mediamarkt

Deals Jeroen Kraak 21 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Jouw vrienden van WANT vertellen jou de leukste nieuwtjes over nieuwste gadgets. Natuurlijk wil je ze daarna ook graag in huis halen. Wij vertellen je waar je ze goedkoper kunt scoren. Dit keer onder andere een Xbox, MacBook Air en Samsung Galaxy bij MediaMarkt.

MediaMarkt is een van de grootste elektronicaketens van Nederland. De winkel verkoopt onderhand alles wat een stekker heeft. Het is dus interessant om de folder door te speuren naar de beste aanbiedingen. Deze week een Samsung Galaxy S22, MacBook Air en Xbox.

Xbox, Samsung Galaxy S22 en meer kortingen bij MediaMarkt

Speciaal voor jou zetten wij de vijf grootste aanbiedingen van deze week op een rij. Zo zie je of er iets voor jou tussen staat. Hier komen ze.

Xbox Series S

De Xbox Series S is de ideale console voor mensen die wel het nieuwste willen hebben, maar niet te veel willen uitgeven. Deze spelcomputer werkt digitaal, waardoor er geen disc in hoeft.

Spellen koop je gewoon digitaal en download je. Toch kan het nog beter. Neem een abonnement op Game Pass en speel je favoriete games voor een laag vast bedrag per maand.

Normaal kost de console inclusief een controller 299 euro. MediaMarkt heeft de Xbox Series S nu afgeprijsd. Je betaalt nu 229 euro.

Xbox Series S spelcomputer black friday
De Series S (Afbeelding: Microsoft)

Samsung Galaxy S22

De Samsung Galaxy S22 is de vlaggenschipserie van het Koreaanse merk. Het is een razendsnel toestel waarop je ook series en films kijkt op een van de beste schermen van de markt. Daarnaast zit er aan de achterkant een prima camera.

Mediamarkt biedt de Samsung Galaxy S22 nu met 150 euro korting aan. Daardoor betaal je nu nog maar 699 euro voor het toestel.

Paarse Samsung Galaxy S22
Paarse Samsung Galaxy S22 (Afbeelding: Samsung)

Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm

Heb je jouw Samsung Galaxy S22, dan is een goede smartwatch een prima toevoeging. Met de 5 Pro houd jij je gezondheid nog beter in de gaten. Met het prachtige design loop je er ook nog eens mooi bij.

Normaal kost de Samsung Galaxy Watch 5 Pro je 469 euro, maar nu heb je ‘m al voor 359 euro. Dat betekent een korting van 110 euro.

Samsung Galaxy Watch 5 Pro
De hele familie (Afbeelding: Samsung)

Apple MacBook Air (2020)

Laat je niet foppen door de datum van deze MacBook Air, want hij is nog steeds enorm snel. Aan de binnenkant van de computer zit de M1-chip waardoor hij ook nog eens enorm krachtig is.

Doordat deze MacBook uit 2020 is heb, je nu de kans om ‘m met 100 euro extra korting aan te schaffen, waardoor deze nu nog maar 999 euro is.

Apple MacBook Air 2020
13-inch Retina display (Afbeelding: Apple)

Philips Hue Lightstrip bij MediaMarkt

Het is sowieso fijn om Philips Hue in huis te hebben om meer sfeer te creëren, maar deze Lightstrip is nu extra ideaal met kerst. Je kunt kiezen uit wit of gekleurd ligt.

Deze strip past om elk hoekje en kun je zelfs op de meest moeilijk bereikbare plaatsen hangen. Je hebt ‘m bij MediaMarkt nu met 54 euro korting voor 104,98 euro.

Philips Hue Lightstrip
Philips Hue Lightstrip. (Afbeelding: Signify)

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen