Rutger Houweling
Rutger Houweling Smart Home 2 nov 2017
Leestijd: 1 minuut

Netflix betaalt jou 65 euro per uur om series te bekijken

Yes, je leest het goed. Netflix betaalt je maar liefst 65 euro per uur om series (en films) te bekijken op hun dienst. Oké, er zit wel een addertje onder het gras, want het is niet Netflix and Chill, maar je moet wel degelijk werken.

Werken voor Netflix? Een droom!

De Amerikaanse streamingdienst is dringend opzoek naar Nederlandstalige vertalers die Engelstalige series en/of films op Netflix kunnen vertalen. Voor het vertaalwerk dat je levert kan je volgens de tarievenkaart van Netflix zo’n 65 euro per uur verdienen, en das niet mis. Komt toch al gauw neer op een maandsalaris van 10.400 euro op basis van een 40-urige werkweek. Lang-niet-gek.

Hier moet je uiteraard wel iets voor doen

Om aangenomen te worden op deze prestigieuze functie moet je natuurlijk nog wel even een 95 minuten durende Engelse test afnemen, voordat je überhaupt kans maakt om aangenomen te worden. Na 8 werkdagen weet jij dan of je voor Netflix kan gaan vertalen. De test doe je hier.

Netflix heeft overigens goed nieuws voor alle binge-watchers! Het voordeel van Netflix is dat je voor een vast bedrag per maand overal series en films kunt bekijken. Zonder dat je wordt gestoord door vervelende reclames. Het kwam dan ook even ter sprake dat Netflix merken toegang zou geven tot reclameblokken. Om zo nog meer geld te verdienen. Dit gaat gelukkig niet gebeuren. Netflix vindt de kijkers belangrijker en stelt de kijkervaring centraal. Er komen dus geen reclamespots op Netflix. Yehes.

Like WANT op Facebook voor meer Netflix!

Dit artikel verscheen als eerste op OneMoreThing.nl.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Netflix betaalt jou 65 euro per uur om series te bekijken
Sluiten