Mark Hofman
Mark Hofman Gaming 28 mei 2021

De Nintendo Switch Pro nu al te zien op Amazon (maar wat zegt het?)

De verhalen rondom een Nintendo Switch Pro gaan al tijden rond en werden gisteren, met dank aan Bloomberg, weer een beetje aangewakkerd. Een dag later verschijnt het nieuwe apparaat opeens op één van de grootste webshops ter wereld: Amazon.

Op Twitter duikt er een screenshot op van de Mexicaanse-variant van Amazon, waar de New Nintendo Switch Pro te zien is. Maar wat zegt dit beeld nu eigenlijk en hoe betrouwbaar is de bron?

Nintendo Switch Pro duikt op

Op Twitter brengt een gebruiker, met de naam Alphabeat, de opvallende screenshot onder de aandacht. Op het beeld is de Mexicaanse versie van Amazon te zien, waar de New Nintendo Switch Pro als product weergegeven wordt. Althans, het beeld laat eigenlijk alleen de naam van het apparaat zien. Er zijn geen foto’s te zien, geen bedragen en ook geen verwachte levertijden. Wat moet je nu eigenlijk met dit soort tweets en hoe groot is de kans dat het klopt?

Het is altijd lastig te beoordelen, maar de kans dat de Nintendo Switch Pro al op de Mexicaanse versie van Amazon heeft gestaan is klein. De console is nog niet aangekondigd door Nintendo zelf en beschikt dus ook nog niet over een levertijd. Het zou overigens wel zo kunnen zijn dat het bedrijf gebruikmaakt van een placeholder, net als dat OnePlus dat eerder deze week ook deed. Alphabeat is een onbekende naam met minder dan 100 volgers op zijn account. Ondanks het feit dat hij een link in de reacties stuurt (die verwijst naar een verwijderde pagina) achten we de kans groot dat de gebruiker zijn creativiteit heerlijk heeft kunnen uiten.

Wat kunnen we verwachten?

Zoals gezegd gaan geruchten rondom de nieuwe Nintendo Switch Pro al tijden rond. Zo weten we inmiddels al een kleine beetje wat we kunnen verwachten van de spelcomputer. Naar verluidt beschikt het nieuwe model over een 7-inch OLED-beeldscherm dat geproduceerd is door Samsung. Net als bij de toevoeging van de Nvidia DLSS-technologie moet dit ervoor zorgen dat de beeldkwaliteit een stuk hoger komt te liggen. Die laatste technologie zorgt er bijvoorbeeld voor dat je games in een 4K-resolutie kunt spelen, waar dat op dit moment nog 720P is.

Verbeterde Nintendo Switch komt sneller dan verwacht

Meer weten over de nieuwe Nintendo Switch Pro? Lees dan zeker even het bovenstaande artikel!

Reageer op artikel:
De Nintendo Switch Pro nu al te zien op Amazon (maar wat zegt het?)
Sluiten