The Office, Transformers en andere vette LEGO-sets uit je favoriete series

Gadgets Sam Dille 15 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Niets is zo leuk als kijken naar je favoriete film of serie. LEGO speelt hier slim op in en komt regelmatig met een set, geïnspireerd op de leukste TV-shows. Dit zijn onze favorieten.

De tijd dat LEGO alleen voor kinderen was, is echt voorbij. Er zijn meer dan genoeg sets die uitdagend zijn voor volwassenen en ook nog eens mooi staan in je huiskamer of op je bureau.

Het is extra leuk als zo’n LEGO set sprekend lijkt op een figuur of scène uit jouw favoriete serie. Daarom zetten wij een paar meesterlijke exemplaren voor je op een rij.

4 LEGO sets gebaseerd op geweldige series

Wil jij weer beginnen met LEGO? Dan is het leuk om een set te kiezen die gebaseerd is op een goede serie. Dit zijn je beste opties.

#1 Het kantoor uit The Office – 119,99 euro

The Office is al heel wat jaren van de buis. Maar je kunt jouw favoriete momenten uit de serie nu naspelen met deze speciale LEGO set. Je kunt het kantoor van Dunder Mifflin in Scranton nabouwen, inclusief het kantoor van Michael Scott, de vergaderruimte en nog veel meer.

De set bestaat in totaal uit 1.164 steentjes. Daarbij horen ook 15 figuren die je kent uit de serie, waaronder Michael, Dwight, Jim, Pam en nog veel meer.

Het kantoor uit The Office van LEGO
Het kantoor van speelgoed. (Afbeelding: LEGO)

Bestel jouw exemplaar hier

#2 De helm van The Mandalorian van LEGO – 69,99 euro

LEGO is enorm fan van The Mandalorian. Het bedrijf bracht al meerdere sets uit die geïnspireerd waren op deze serie. Nu kun je ook een eigen replica van de helm van The Mandalorian bouwen.

De set heeft grijze en gelakte onderdelen, zodat de helm een mooie glans heeft. En zodra je hem af hebt, kun je hem op de meegeleverde standaard zetten.

Helm The Mandalorian van speelgoed
Prachtig voor op je bureau (Afbeelding: LEGO)

Bestel jouw exemplaar hier

#3 De N-1 Starfighter van LEGO – 64,99

We blijven nog even bij The Mandalorian. Naast de helm, heb je ook een speciale LEGO set, gebaseerd op de N-1 Starfighter.

De set is voorzien van realistische details, de cockpit voor een minifiguur, de ruimte voor Grogu en zelfs een vrachtruimte. En natuurlijk kun je ook genieten van de figuren van de Mandalorian, Peli Motto, Grogu en de BD Droid.

De N-1 Starfighter van LEGO
Het ruimteschip op je bureau (Afbeelding: LEGO)

Bestel jouw exemplaar hier

#4 Optimus Prime – 179,99 euro

Iedere fan van The Transformers weet dat Optimus Prime een van de meest iconische figuren uit de reeks is. Geen wonder dus dat je als liefhebber van de serie deze LEGO set moet scoren.

Het model kan, zodra je hem hebt gebouwd, transformeren van een robot naar een vrachtwagen, net als het origineel. De set is voorzien van een paar toffe accessoires, zoals de Autobot Matrix of Leadership, de jetpack en de ionblaster. Zo kun je de beste momenten uit de Transformers reeks herbeleven.Optimus Primer uit Transformers

Bestel jouw exemplaar hier

Star Wars-fans kunnen hun hart ophalen aan deze 5 nieuwe LEGO-sets

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen