Malou van Oosterhoud
Malou van Oosterhoud Pop-Culture 6 jan 2018
Leestijd: 2 minuten

Offline Netflix kijken: zo krijg je het voor elkaar

Voor als je het nog niet wist: je kunt offline Netflix kijken. Perfect voor als je onderweg bent of tijd wil doden zonder werkende Wifi in de buurt. Maar hoe werkt offline Netflix kijken eigenlijk? Wij leggen je het stap voor stap uit.

Offline Netflix alleen op mobiele apparaten

Om te beginnen willen we wel direct duidelijk maken dat je alleen offline kunt kijken op tablets of smartphones. Het heeft dus geen zin om op je laptop of computer naar de offline knop te zoeken. Just saying.

1. Neem Netflix

Stap 1 is natuurlijk heel logisch. Zonder Netflix-account geen offline Netflix. Nog geen Netflix? Abonneer je dan via deze link.

Schrijf je in voor de WANT nieuwsbrief?

En ontvang het tofste technieuws dagelijks in je mail!
[revue_subscribe]

2. Download de Netflix-app

Nu is het tijd om de applicatie te downloaden. Dat doe je hier voor Android en hier voor iOS. Hoppa, nu kun je écht aan de slag.

3. Open Netflix op smartphone of tablet

Kies de gewenste film of serie die je later wil bekijken. In dit geval ‘The Crown’ en kies de aflevering(en). Klik vervolgens op het downloadicoontje.

4. Downloaden van een film of serie

Als je op het downloadicoontje hebt geklikt begint Netflix de aflevering te downloaden. De voortgang zie je naast de desbetreffende aflevering én onderin in je scherm. Zo simpel is het.

5. Download complete

Als je download compleet is, kun je klikken op ‘Download complete’ onderin óf je gaat naar ‘Account’ rechts onderin. Daar klik je vervolgens op ‘My Downloads’.

6. Tijd om te kijkon

Nadat je op ‘My Downloads’ hebt geklikt kies je de aflevering of film die wilt bekijken. Je ziet daar ook hoeveel megabytes (of gigabytes) de desbetreffende aflevering of film inneemt op je telefoon of tablet. Klik op wat jij wil kijken en voilá: oneindig veel offline kijkplezier op Netflix.

Offline Netflix kijken

Heerlijk dat offline Netflix kijken. Op deze feature hebben wij met z’n allen natuurlijk lang gewacht. Zie je door de bomen het bos niet meer op Netflix? No worries. Hier de beste films en series als je zin hebt in Emmy genomineerden op Netflix of om je lachspieren te trainen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!