OnePlus introduceert eerste Warp Car (en je kan hem winnen!)

Elektrische auto's Mark Hofman 1 apr 2019
Leestijd: 2 minuten

OnePlus weet zichzelf al jaren op de kaart te zetten als smartphone-producent. Het bedrijf heeft het voor elkaar gekregen om indrukwekkende smartphones betaalbaar te houden en doet dat met heel veel succes. Echter lijkt de producent de horizon te willen verbreden, wat resulteert in de eerste elektrische auto van het bedrijf. Maak kennis met de OnePlus Warp Car. 

OnePlus Warp Car ziet voor het eerst het daglicht

Na de samenwerking met McLaren voor de OnePlus 6T, heeft de producent goed nagedacht over een volgende stap. Met het oog op Fast & Smooth lanceert het bedrijf vandaag hun allereerste elektrische auto: de OnePlus Warp Car. Deze vierwieler is voorzien van indrukwekkende technologieën en is volledig 3D-geprint. Naast het feit dat OnePlus uiterst betaalbare en indrukwekkende smartphones heeft uitgebracht, probeert het bedrijf zijn kracht in een andere markt te laten gelden.

Zoals vermeld is de OnePlus Warp Car volledig 3D-geprint met ABS en SLS technologie. Dit zegt je wellicht weinig, maar het betekent simpelweg dat je als gebruiker nieuwe functies toe kan voegen. Daarbij is het mogelijk om versleten onderdelen te vervangen of een ontwerp volledig naar eigen smaak aan te passen. Maar OnePlus heeft meer aangepast op het gebied van elektrische auto’s. Sterker nog: door de intergratie met de smartphones van het bedrijf krijgt autorijden een hele andere betekenis.

De intergratie met OnePlus-smartphones zorgt ervoor dat het spelletje volledig verandert. Een van de grootste wijzigingen is dat het stuurwiel vervangen wordt door een smartphone. Waar je voorheen je auto bestuurde met een prachtig stuur, doe je dit nu door middel van gebaren op je smartphone. Resultaat: het besturen van je auto wordt eenvoudiger dan ooit. Iets wat gepaard gaat met de eerste OTA rijmodus: een veiligere manier van autorijden. Je zou deze feature het beste kunnen vergelijken met de vliegtuigmodus van je smartphone. Notificaties en pop-ups worden dus geblokkeerd, waardoor jij je volledig op het autorijden kan focussen.

Tel daar een uiterst indrukwekkende accu bij op (20 minuten laden voor een volledig volle accu) en je weet wat je in huis hebt.

Winnen, Winnen, Winnen!

Wanneer de auto precies het daglicht gaat zien en hoe duur hij gaat kosten is op dit moment niet bekend. Echter is de lancering dusdanig uniek, dat OnePlus er een prachtige winactie aan hangt. De producent geeft de eerste paar Warp Cars ooit gemaakt weg. Jij kan er dus binnenkort, geheel gratis, in rijden.

Wat moet je doen?

Het enige wat je moet doen om kans te maken op een OnePlus Warp Car is Twitter of Facebook bezoeken. Gebruik de hashtag #WarpCar en maak kans op een van de eerste auto’s.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen