Deze PlayStation Plus games komen mogelijk in januari naar je toe

Games Jelle van Es 23 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Momenteel kun je nog met gemak de PlayStation Plus-games van december binnenhalen. Deze titels, die bestaan uit Godfall, Mortal Shell en LEGO DC Super Villains zijn tot en met 3 januari te scoren.

En daarna krijg je de PlayStation Plus-games van januari. Meestal worden die een paar dagen van te voren aangekondigd. Maar nu ziet het er naar uit dat de nieuwe games al zijn gelekt.

PlayStation Plus december games gelekt

De bron van het lek is een gebruiker op de Franse website Dealabs. Dat klinkt niet heel erg betrouwbaar, maar dezelfde persoon wist vorige maand ook de PlayStation Plus-games goed te voorspellen. Wat dat betreft zou het dus goed kunnen dat hij het ook nu weer bij het juiste eind heeft. En dan is het natuurlijk de grote vraag wat de games van deze maand precies zijn.

Dirt 5 xbox game pass
Dirt 5 (Afbeelding: Codemasters)

De meest interessante titel binnen de PlayStation Plus-line up is Deep Rock Galactic. Dat is dan wel weer zo’n titel waar je waarschijnlijk nooit van hebt gehoord, ondanks dat hij in de lente van 2020 uitkwam. Interessanter is Dirt 5. De game kun je zowel op de PlayStation 4 als de 5 spelen. De game werd eind vorig jaar uitgebracht, dus is hij nog maar net een jaar oud. De laatste game die je zou kunnen claimen is Persona 5 Strikers. Dat is misschien wel de meest interessante titel in dit overzicht. De review daarvan lees je hier.

Goede line up

Het is op zicht een goede line up voor PlayStation Plus. Zeker Dirt 5 en Persona 5 Strikers zijn twee goede games die garant staan voor heel wat uurtjes speelplezier. Nu is het natuurlijk wel de vraag in hoeverre dit ook daadwerkelijk de games zijn. Het is immers twee weken voordat ze uitkomen. We zullen wanneer ze aangekondigd worden nog een keer bespreken, zodat je zeker weet wat je gratis kunt scoren.

PlayStation 5 in huis? Scoor deze accessoires met kerst

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen