Mark Hofman
Mark Hofman Smartphones 5 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Samsung Galaxy Z Flip 4 krijgt mogelijk deze opvallende kleurenoptie

Met het vertrek van de Galaxy Note-serie kunnen we ons, aan het begin van de tweede helft van het jaar, opmaken voor nieuwe opvouwbare smartphones. De verwachting is dat Samsung zowel een nieuwe Flip als een nieuwe Fold op de markt brengt.

Eén van die twee toestellen verschijnt overigens in een uiterst opvallende kleurenoptie. Althans, dat is wat Display Supply Chain Consultants CEO Ross Young vandaag laat weten.

Samsung Galaxy Z Flip 4 in opvallende kleur

Ben je gek op gouden smartphones? Dan komt misschien jouw ideale zomer er wel aan. De nieuwe Samsung Galaxy Z Flip 4 verschijnt mogelijk in een gouden kleurenoptie. Dat is het bericht dat Display Supply Chain Consultants (DSCC) Ross Young via Twitter naar buiten brengt. De man heeft, gezien zijn positie, een uiterst goede reputatie binnen de markt.

Naast de gouden optie verwacht Young uiteraard nog meer kleuren. Samsung brengt de Galaxy Z Flip 4 mogelijk ook uit in Gray, Light Blue en Light Voilet. Het huidige model is beschikbaar in de kleuren Cream, Black, Dark Green en Lavender. Die laatste optie zal in de vorm van Light Violet komende zomer zijn comeback maken.

Niet alleen de Samsung Galaxy Z Flip 4 verschijnt. Samsung is hoogstwaarschijnlijk ook van plan de nieuwe Galaxy Z Fold 4 op de markt te brengen. Dit specifieke model verschijnt volgens Ross Young in de kleuren Beige, Black en Gray. Op papier een stuk minder spannend dan de Flip, dus.

Waar is de Note gebleven?

Hoe de nieuwe opvouwbare smartphones er ook uit komen te zien: de Galaxy Note zal in 2022 niet meer terugkeren. Samsung heeft dat, met de lancering van de Galaxy S22 Ultra, lang en breed bevestigd. Vorig jaar waren er al twijfels over een combinatie tussen de S-lijn en Note-lijn van het bedrijf. Nu de Galaxy S22 Ultra standaard voorzien is van een S Pen, en deze ook in het toestel is op te bergen, is er geen twijfel meer over mogelijk.

Samsung Galaxy S22 Ultra: het plaatje is helemaal compleet

Benieuwd wat wij van het huidige vlaggenschip van Samsung vinden? Lees dan ook zeker even het bovenstaande artikel!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!