Beveiligingsalarm Ring nu zo goedkoop dat het bijna crimineel is

Deals Jeroen Kraak 3 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Je vrienden van WANT zijn dagelijks als een gek op zoek naar de beste aanbiedingen op het web. Vandaag profiteer je bij Bol van een misdadig hoge korting op de beveiligingsset van Ring.

Ring ken je waarschijnlijk vooral van de videodeurbel, maar het innovatieve merk maakt ook slimme beveiligingssystemen voor bij jou in huis. Bol.com geeft nu op een set flinke korting waardoor deze ineens heel interessant wordt.

Beveilig je huis met een Ring alarm

Je hebt vast wel eens die verschrikkelijke beveiligingsreclames voorbij zien komen op televisie. Bij dat soort bedrijven betaal je flink voor een abonnement. Als je niet de poespas van een meldkamer wilt hebben, kun je ook gewoon zelf je huis beveiligen via deze Ring-alarmset bij Bol.com.

Het fijne aan de vijfdelige alarmset van Ring bij Bol.com is dat het uit allerlei producten bestaat om je huis te beveiligen. Niet alleen krijg je een camera, ook horen er bij deze set een contactsensor, bewegingsdetector, bedieningspaneel en signaalversterker. Het is dus de ideale starterkit.

Zoals gezegd is dit een ideale set om mee te starten. Wil je daarna meer Ring-producten aan het systeem koppelen? Dat kan heel gemakkelijk. Je bestelt dan ook een extra camera, bewegingsdetector of andere producten van deze alarmlijn heel simpel op Bol.com.

Nu extra goedkoop op Bol.com

Voor de Ring-alarmset heb je geen expert nodig die alles installeert. Je kunt het namelijk makkelijk zelf. Binnen enkele minuten stel je alles zelf in. Daarna koppel je het alarm-basisstation heel makkelijk aan de Ring-app op je telefoon.

Waarschijnlijk denk je dat de Ring alarm-set behoorlijk prijzig is, maar dat valt wel mee. Al helemaal omdat deze nu met grote korting te koop is bij Bol.com. Normaal betaal je voor deze starterset 249 euro, maar nu dus niet. Je krijgt 28 procent korting, waardoor het alarm nog maar 179,99 euro is.

iPhone en Android toveren je huis om tot Smart Home dankzij awesome gadget

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen