Samsung Galaxy S10 (Plus) preview: volgende stap

Tech Dominick Vietor 27 feb 2019
Leestijd: 8 minuten

Conclusie: topsmartphones nu nog beter

Samsung staat met de Galaxy S-lijn al jaren aan de top van de Androidmarkt. Alleen Huawei is sinds kort kwalitatief gezien een echt waardige rivaal. De Galaxy S10 is een logische evolutie in de lijn van Samsung. Om even op de vraag in de intro terug te komen: zo’n belangrijke stap als de Galaxy S8 is het niet. Desondanks is het een mooie stap vooruit.

De Samsung Galaxy S10e, Samsung Galaxy S10 en Samsung Galaxy S10 Plus

Met het vernieuwde ontwerp, de verbeterde hardware, de uitgebreidere camera en talloze kleine toevoegingen zet Samsung een mooie stap vooruit. De Galaxy S10 en Galaxy S10 Plus zijn topsmartphones zoals je die in 2019 mag verwachten, en staan goed hun mannetje tegenover de steeds heviger wordende concurrentie.

De Samsung Galaxy S10 en Galaxy S10 Plus zijn vanaf 8 maart verkrijgbaar. Voor de Galaxy S10 betaal je €899; de Galaxy S10 Plus is verkrijgbaar vanaf €999. Voor de topversies van de toestellen loopt die prijs op tot maximaal €1599. Wat overigens wel een erg hoge meerprijs is voor wat extra geheugen; de basisversies lijken me daarom de beste keuze.

Inhoud

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen