Samsung Galaxy S21 FE komt waarschijnlijk sneller dan je denkt

Smartphones Jeroen Kraak 13 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Het was de grote afwezige tijdens Samsung Unpacked: De Galaxy S21 FE. Toch lijken we niet lang te hoeven wachten op het toestel.

De Samsung Galaxy S21 FE hebben we gemist tijdens Samsung Unpacked. Tijdens de presentatie van het Koreaanse merk kregen we alleen de Galaxy Z Fold 3 en Z Flip 3 te zien. Natuurlijk prachtige telefoons, maar als je iets minder geld wil uitgeven is de S21 FE een prima alternatief. Toch betekent het ontbreken van de telefoon niet dat deze niet komt. Hij lijkt alsnog snel te verschijnen.

De Samsung Galaxy S21 FE komt snel

Dat blijkt uit informatie van PriceBaba. Het medium meldt dat het toestel certificatie heeft aangevraagd en gekregen. Normaal gesproken doet een fabrikant dit ongeveer een maand voor de lancering. Dat betekent dus dat we waarschijnlijk in september de Samsung Galaxy S21 FE zullen zien.

Deze certificering wordt vaak aangegeven met modelnummers. Bij het nieuwe toestel was dit echter makkelijk te achterhalen omdat er in de documenten Galaxy S21 FE 5G staat.

Behalve dat we weten dat de telefoon dus binnenkort uitkomt zegt de certificering niets. Nou ja, we weten alleen dat de telefoon 5G heeft. Er gaan wel verschillende geruchten rond over de specs van het toestel.

De specs

Zo heeft de Samsung Galaxy S21 FE 5G waarschijnlijk een 6,4 inch Super AMOLED-scherm met een verversingssnelheid van 120 Hz. In het motorblok zit waarschijnlijk een Snapdragon 888-chip en ook is er een 4.500 mAh batterij in de binnenkant te vinden.

Aan de buitenkant zien we bovendien een 12 megapixel hoofdlens, een 12 MP groothoeklens en een 8 MP telelens met 3x optical zoom. Het uiterlijk zou bovendien hetzelfde zijn als die van de Samsung Galaxy S21.

We moeten dus nog even geduld hebben. Kun je echt niet wachten op een Samsung-toestel? Dan kun je kiezen voor de Galaxy Z Fold 3 en Z Flip 3. Wij schreven al wat je van de toestellen kunt verwachten.

Samsung Galaxy Z Fold 3: 5 dingen die je moet weten over de smartphone

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Tech Radar

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen