Samsung doet het weer: Galaxy Tab S8 Ultra per ongeluk onthuld

Tablets, Laptops & Computers Mark Hofman 19 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

In de categorie ‘daar gaan we weer’ ook vandaag weer een hoofdrol voor Samsung. Het Zuid-Koreaanse bedrijf kan zijn enthousiasme niet in bedwang houden en maakt een veelbesproken product nu al, per ongeluk, bekend.

Dat de Samsung Galaxy Tab S8 Ultra eraan zat te komen wisten we al, maar nu is het ook via officiële weg naar buiten gebracht. Zo weten SamMobile en 91Mobiles vanmorgen te melden.

Samsung lekt nieuw product zelf uit

Februari wordt een mooie maand. We krijgen dan namelijk niet alleen de Samsung Galaxy S22-serie, maar ook de nieuwe Galaxy Tab S8-serie te zien. Daar valt onder andere ook het nieuwe Ultra-model onder. Een model dat we inmiddels al uitgebreid hebben kunnen bekijken. Niet alleen door lekken en geruchten in de wandelgangen, maar ook op de website van Samsung zelf.

Op een ondersteuningspagina van Bixby heeft Samsung per ongeluk een verkeerde foto laten zien. Het Zuid-Koreaanse bedrijf geeft een voorbeeld van de slimme assistent. Op de voorgrond is een smartphone van het bedrijf te zien, op de achtergrond schittert de Galaxy Tab S8 Ultra.

Samsung Galaxy Tab S8
De tablet kijkt rustig mee (Afbeelding: 91Mobiles)

We weten zeker dat het om de nieuwe tablet gaat, omdat het uiterlijk volledig in lijn ligt met de eerdere gelekte afbeeldingen. Zo is de notch vooral heel opvallend. Het duurde even voor het gebeurde, maar Samsung heeft inmiddels de foto van zijn website gehaald.

De Galaxy Tab S8 Ultra

De Samsung Galaxy Tab S8 Ultra wordt mogelijk een beest van een tablet. Zo wordt er zelfs verwacht dat de iPad Pro het zwaar gaat krijgen met deze jongen. De tablet beschikt bijvoorbeeld over een gigantisch 14.6-inch Super AMOLED beeldscherm met 120Hz en een notch. Daarbij kunnen we de Snapdragon 8 Gen 1, maximaal 16GB RAM en 512GB ROM verwachten. De tablet beschikt volgens recente informatie over een 11,500mAh batterij.

Samsung Galaxy Tab S8 formaten stelen de show in gelekte foto’s

Uiteraard is er officieel nog niet heel veel bekend, dus moeten we de bovenstaande specificaties wel met een korreltje zout nemen. Maar de kans dat betrouwbare bronnen het een maand voor de release bij het juiste eind hebben ligt in lijn der verwachting.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen