Volgende Xbox Game Pass games lekken uit (en het is een heerlijke lijst)

Games Mark Hofman 18 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

De Xbox Game Pass is voorzien van een hoop fijne games om te spelen. Voor een bedrag van €12,99 per maand zit je, inclusief een Xbox Gold-abonnement, helemaal gebakken. Maar het kan natuurlijk altijd beter.

Op Reddit is de lijst met nieuwe titels alvast uitgelekt. Spoiler: mensen met een Game Pass worden ook de komende tijd weer enorm verwend.

Xbox Game Pass: deze titels kun je verwachten

Net als streamingdiensten zoals Netflix, heeft ook de Xbox Game Pass te maken met een wisselend aanbod. De ene keer gaan er wat titels weg, de andere keer komen ze er weer bij. De ene keer heb je dus misschien te maken met een flinke teleurstelling, waar je de andere keer een gat in de lucht springt van vreugde. De komende tijd zal het, wat ons betreft, vooral die laatste worden.

Dankzij een oplettende Reddit-gebruiker weten we meer over de aankomende games van de Xbox Game Pass. We wisten al dat Rainbow Six Extraction en Hitman: Trilogy in januari zouden verschijnen. Net als dat eerder vandaag bekend werd dat Daganronpa: Trigger Happy Havoc Anniversary Edition naar het platform zou komen.

Wat we alleen nog niet wisten is wat de Xbox Game Pass nog meer te bieden zou hebben. Zo zien we bijvoorbeeld dat Death’s Door, Windjammer 2, Nobody Saves the World, Pupperazzi en Taiko no Tasujin: The Drum Master! ook deze maand verschijnen op de dienst. Althans, als je de consoleversie gebruikt, want de PC-helden worden ook nog eens extra getrakteerd op Rainbow Six Siege: Deluxe Edition.

Xbox Game Pass januari
De games van deze maand (Afbeelding: Microsoft)

Microsoft gaat als de brandweer

Met de toevoeging van de nieuwe titels gaat Microsoft, voor de zoveelste maand op rij, weer als de brandweer. We zijn bijvoorbeeld nog niet eens klaar met Forza Horizon 5 en Halo: Infinite. Laat staan dat we met november-games als GTA: San Andreas – The Definitive Edition, It Takes Two en Football Manager 2022 klaar zijn.

Daarbij werd eerder vandaag bekend dat Microsoft ook Activision Blizzard overgenomen heeft. Naast de populaire titels van Bethesda komen ook titels als Call of Duty, Diablo en Overwatch naar de Xbox Game Pass.

Xbox Game Pass: beste games om te spelen

Al met al begint Xbox Game Pass een steeds betere deal te worden. Dit terwijl de dienst eigenlijk al één groot feest te noemen was. Al begrijpen we bij WANT natuurlijk wel dat jij door de bomen het bos misschien niet meer ziet. Daarom hebben we een aantal handig tips voor je.

Xbox Game Pass: 5 shooters die iedereen een keer moet spelen

In het bovenstaande artikel kun je zien welke shooters je het beste op de dienst kunt spelen. Via deze link check je de beste horrorgames!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen