Dit is het ideale moment om een Sonos Arc te scoren

Deals Jeroen Kraak 9 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Jouw vrienden van WANT zijn altijd op zoek naar de beste aanbiedingen op het internet. Vandaag zijn we terechtgekomen op Bol.com, waar de Sonos Arc nu wel heel erg voordelig is.

Het is bijna Vaderdag, dus het ideale moment om een goed cadeau te scoren. Is je vader of echtgenoot een echte film- en serieliefhebber en wil je stiekem ook gewoon genieten van een veel betere filmervaring? Dan is een soundbar een ideaal geschenk, vooral als deze van Sonos is.

De Sonos Arc is nu voordeliger

Sonos staat bekend om zijn kwaliteit. Daarom hebben veel mensen verschillende speakers van dit Amerikaanse merk in huis. Er is echter één nadeel: de producten van dit merk zijn behoorlijk prijzig. Gelukkig kun je ze nu voordeliger vinden op Bol.com en Coolblue.

De Sonos Arc is de beste soundbar van het merk. Met Dolby Atmos-ondersteuning stuurt het geluidseffecten via het plafond naar je luisterpositie, waardoor je een echte ruimtelijke ervaring krijgt. Dankzij TruePlay weet dit apparaat precies hoe jouw kamer eruitziet en zorgt ervoor dat je de audio op een geweldige manier hoort.

Daarnaast biedt Sonos optimale ondersteuning voor zowel Android als iOS. Dus als je je muziek wilt streamen naar de Arc, is dat geen enkel probleem. Bovendien kun je eenvoudig opdrachten geven aan Siri en de Google Assistent.

Het mooie van Sonos is dat je de Arc heel gemakkelijk kunt koppelen aan je andere apparaten. Als je bijvoorbeeld al een subwoofer of verschillende kleinere speakers hebt, kun je je huis echt omtoveren tot een thuisbioscoop. Bovendien is een soundbar het ideale beginpunt van een set.

Sonos Arc is nu extra voordelig en zo haal je 'm in huis
Wat is hij groot. (Afbeelding: WANT / David van Benthem)

Zo veel betaal je nu

Zoals gezegd heeft de Sonos Arc normaal gesproken een behoorlijk prijskaartje. De adviesprijs van de soundbar is 999 euro. We begrijpen dat dit geen bedrag is dat je zomaar wilt uitgeven.

Gelukkig hoeft dat nu niet, want de gadget is extra voordelig verkrijgbaar bij Bol.com. Je betaalt nu nog maar 749 euro, wat dus een korting van 250 euro betekent.

Lidl’s nieuwe elektrische fiets dat antwoord is op VanMoof

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen