The Boys dagen maker Marvel’s Thor: Love and Thunder uit

Films & Series Jeroen Kraak 17 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Wij zijn niet de enige die uitkijken naar de nieuwe Marvel-film: Thor: Love and Thunder. De makers van The Boys doen de regisseur van de film een bijzonder voorstel.

The Boys is een van de beste superheldenseries van dit moment. De show neemt het superheldengenre flink op de hak met een aantal bijzondere karakters zoals Homelander, The Deep en A-Train. Veel fans kijken dan ook uit naar het derde seizoen.

Wachten op Marvel’s Thor: Love and Thunder

De makers van The Boys wachten echter met smart op iets anders. Zij willen maar al te graag Thor: Love and Thunder zien. De Marvel-film komt pas op 8 juli naar de bioscoop, maar dat betekent niet dat we in de tussentijd helemaal niets mogen verwachten. Voordat een film in de bioscoop verschijnt komen er al vaak teasers en trailers uit.

Het team van The Boys heeft Thor: Love and Thunder-regisseur Taika Waititi een interessant voorstel gedaan. Vier dagen geleden toonde Amazon Prime Video de officiële teaser van het derde seizoen van The Boys. De video werd met veel gejuich door de fans ontvangen. Een van die fans bleek niemand minder te zijn dan Taika Waititi. De bekende komiek is naast acteur ook nog eens regisseur van misschien wel de grootste Marvel-film van het jaar. Onder een van de kanalen waar de trailer was te zien reageerde Waititi met “Fokk Yeeeeaaas”.

Disney+ toont eerste trailer van Ms. Marvel

The Boys dagen uit

De makers van The Boys konden het niet laten om steekje uit te delen. In een tweet waarin ze de reactie van de Marvel-regisseur quoten schrijven ze: Een trailer voor een trailer? Waar is Thor: Love and Thunder?”

De tweet konden de fans van de serie en Marvel wel waarderen. Inmiddels heeft het bericht meer dan 21.800 likes en is het daarnaast ruim 2.000 keer geretweet.

De grote vraag is natuurlijk we echt een teaser kunnen verwachten van Thor kunnen verwachten. Toch hoeft dat niet per se heel lang te duren. De eerste teaser van Doctor Strange in the Multiverse of Madness kwam ongeveer vier maanden voorafgaand aan de première. Aangezien Thor: Love and Thunder op 8 juli uitkomt zijn we de vier maanden-grens al gepasseerd.

Op The Boys seizoen 3 hoeven we minder lang te wachten. De serie komt op 3 juni naar Amazon Prime Video.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen