WANT No Bitcoin update: deze Altcoin voorspellingen spotten we [video]

Tech Robert Kroes 12 jan 2021
Leestijd: 3 minuten

Terwijl de Europese handelsmarkten inmiddels richting einde gaan staan we vandaag, naast de actuele koersen van Bitcoin en Altcoins, stil bij een aantal interessante cryptomunten en de voorspellingen die analisten daarover doen. Voor de Bitcoin watchers hebben we ook goed nieuws. Zij worden vanavond verblijd met een nieuwe Bitcoin break.

Uiteraard beginnen we wel met de actuele koersen van Bitcoin en de belangrijkste cryptomunten.

Bitcoin en cryptomarkt herstellen na correctie van gisteren

Op het moment van schrijven noteert de Bitcoin een koers van EUR 27.832,81 ($ 33.764,33) en dat is 2,56% hoger dan de koers van gisterenmiddag. Ook de rest van de cryptomarkt herstelt snel na de correctie van gisteren. Grootste stijger is Stellar (XLM) met een winst van 16,38%. Tussen de rode cijfers (die niet veel voorstellen) valt vooral Neo (NEO) op. Waar deze Altcoin gisteren tegen de trend in ging met een nette winst zien we vandaag het omgekeerde. Tegen de trend in noteert de belangrijkste cryptomunt het grootste verlies van 3,60%. Uiteraard kun je op de site van Tradeincrypto.com de live cryptokoersen zelf volgen.

Deze Altcoins vallen naast Bitcoin op voor februari

Over de koers van de Bitcoin kunnen we na de rally en correctie van de afgelopen weken bijna een boek schrijven. Daarbij zouden we haast vergeten dat de Altcoins ook een fikse groei doormaken. Inmiddels zien we de eerste voorspellingen voor februari.

Cryptotrader en YouTuber Austin Arnold deelde vandaag een interessante udate. Hij voorziet dat DeFi ook in 2021 een trend wordt. Zijn grootste bezwaar tegen de Ethereum Blockchain voor DeFi-projecten is dat deze niet compatible zijn met andere Blockchain. Aan de hand van de situatie rondom Cardano (ADA), dat met integratie van deze comptabiliteit fikse winsten boekte verwacht hij dat zo’n manier om Blockchains te koppelen een must gaat worden.

Op basis van deze veronderstelling en een aantal analyses benoemt hij Cardano (ADA), SushiSwap (SUSHI) en Neo (NEO) als potentiële toppers voor februari. In onderstaande video zie je zijn hele analyse.

Gaat deze Altcoin de komende drie jaar de Bitcoin achterna?

De Bitcoin maakt op jaarbasis enorme rendementen. Cryptowatcher Timothy Peterson voorziet dat ook de Chainlink (LINK) op weg is naar het leveren van stabiele jaarrendementen. Hij voorziet dat de cryptomunt die dit jaar snel opzette in de komende drie jaar meer dan $ 100,- waard zal worden. Daarmee koerst hij op een jaarrendement van 80% per jaar voor de komende drie jaar.

Voor zijn analyse gebruikt hij het door hem ontwikkelde Metcalfe model. De eerste voortekenen lijken niet te bedriegen aangezien veel investeerders hun munten van beurzen naar private wallets verhuizen. Zoals altijd is er een ‘maar’.  Een sterke groei van de Bitcoin kan ten koste gaan van de voorspelling van de Chainlink (LINK) koers. Zijn hele analyse zie je hier. Zoals altijd blijft het advies om jouw eigen onderzoek te doen en alleen op basis van rationele argumenten te kiezen of je wilt investeren in cryptomunten of een andere belegging.

Op de hoogte blijven van de laatste koersontwikkelingen?

Je kunt de ontwikkelingen zelf steeds volgen met onze WANT crypto-analyses of de achtergrondartikelen en vooruitblikken op de cryptomarkt en Bitcoin. Uiteraard kun je ook de live-koersen 24 uur per dag volgen als je real-time op de hoogte wilt blijven.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen