Xbox Series S goedkoper dan ooit dankzij deze Black Friday-deal

Deals Jeroen Kraak 22 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Black Friday is hét moment om de Xbox Series S te kopen. De console is nog nooit zo goedkoop geweest als op dit moment. Het is jouw ideale compagnon voor de Game Pass Ultimate.

De nieuwste generatie spelcomputers zijn behoorlijk prijzig. Zo betaal je voor de Xbox Series X 499 euro en voor de PlayStation 5 zelfs 549 euro. Toch is er een goedkoop alternatief: de Xbox Series S. Vooral tijdens Black Friday.

Xbox Series S is de beste Black Friday-keuze

De Xbox Series S hoort bij de nieuwe generatie consoles. Hoewel de spelcomputer iets minder krachtig is dan de Series X, kun je er alsnog alle nieuwe games op spelen. Het is wel een all digital console, wat betekent dat er geen disc in kan. Alles gaat dus digitaal.

De beeldkwaliteit van de Xbox Series S is wat minder dan de Series X. De S ondersteunt 1440p terwijl de X zelfs games in 8K kan afspelen. Ook heeft de S wat minder opslagcapaciteit: 512 GB vs 1 TB.

Xbox Series S spelcomputer black friday
De Series S (Afbeelding: Microsoft)

Goede combinatie met Game Pass Ultimate

Als je dat geen probleem vindt, is de Xbox Series X de ideale console voor jou tijdens Black Friday. Vooral in combinatie met Game Pass Ultimate is het een echte must have. Die dienst is een soort Netflix voor games. Je kunt een onbeperkt aantal games per maand spelen.

Op Game Pass Ultimate komen meteen de grote titels van Xbox zelf. Ook bijna alle titels van Bethesda en Activision, de grote game-uitgevers die Microsoft recent heeft overgenomen, speel je meteen. Zo heb je Halo, Forza Horizon en straks ook Starfield meteen bij de release.

Nog nooit zo goedkoop als nu bij Bol.com

De Xbox Series S is nu extra voordelig tijdens Black Friday. Sterker nog, de console is nog nooit zo goedkoop geweest als nu. Wil je ‘m hebben, dan is het nu dus het ideale moment om de spelcomputer aan te schaffen.

De Xbox Series S kost normaal gesproken 299 euro. Tijdens Black Friday betaal je bij Bol.com echter 229 euro. Dat is een korting van 21 procent, wat dus 70 euro minder is.

Hoe de Nintendo Switch nog voordeliger is tijdens Black Friday

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen