Bulk 10-daagse: 5 (nieuwe) PS4 games met flinke korting!

Games Jelle van Es 20 mei 2019
Leestijd: 3 minuten

Bij onze vrienden van de Bol.com is het momenteel de Bulk 10-daagse. Dat betekent dat je tot en met 29 mei verschillende producten met een mooie korting kan scoren. Althans, op papier. Soms zie je een aanbieding voorbij komen die eigenlijk al eerder veel beter was geprijsd. Wij zijn gaan kijken naar de verschillende PS4 games in de aanbieding en kwam daarbij met deze vijf games. Titels die wat ons betreft stuk voor stuk de moeite waard zijn. Bovendien zijn ze behoorlijk nieuw. Dus kijk naar deze top 5 en hopelijk zit er iets voor je bij.

PS4 games met korting: The Division 2

We beginnen het overzicht met The Divison 2. De game kwam een maand of twee geleden uit en neemt de speler mee naar Washington DC, waar jij er als Agent van The Division er voor moet zorgen dat de orde redelijk wordt hersteld. Het is een game die je in je eentje of samen met vrienden kunt spelen. Er zijn veel missies en terwijl je speelt word je steeds beter. Bovendien wordt de game na de release ondersteund met nieuwe content, waardoor er telkens wel wat nieuws is te beleven. Het is wat ons betreft een dikke aanrader, zoals je in onze review kunt lezen. Voor deze prijs is het zeker een waardevolle toevoeging aan de collectie.

Scoor hem nu voor 35 euro

PS4 games met korting: Kingdom Hearts 3

De tweede game is Kingdom Hearts 3. Het is een titel die eind januari verscheen, nadat we er jaren op hebben moeten wachten. In de game ga je andermaal aan de slag met Sora, Donald en Goofy en neem je het op tegen het kwaad. Tijdens de reis kom je langs vele werelden van Disney en ontmoet je daar personages die je van de films kent. Het is een titel die geldt als feest van herkenning en staat garant voor vele uren speelplezier. In onze review waren we dan ook zeer enthousiast over de game.

Scoor hem nu voor 33 euro

Kingdom Hearts 3
(Afbeelding: Square Enix)

PS4 games met korting: Metro Exodus

Metro Exodus is ook een game die dit jaar uitkwam. Midden februari verscheen de game, die geldt als de afsluiting van de Metro-trilogie. In de game begin je in de metrogangen van Moskou. Na een nucleaire oorlog hebben daar de overlevenden van de ramp zich verzameld om een leven op te bouwen. In dit nieuwe deel verlaat je die gangen echter en ga je op avontuur in Rusland in de hoop te ontdekken dat er meer in de wereld is dan alleen maar de ellende van Moskou. De review van de game kun je hier lezen.

Scoor hem nu voor 35 euro

PS4 games met korting: Devil May Cry 5

Wat mij betreft is Devil May Cry 5 één van de beste games van dit jaar. Het is een titel die vol zit met actie, stijlvolle tussenscenes en een wereld die interessant genoeg is om helemaal te verkennen. Bovendien zijn er drie speelbare personages om mee aan de slag te gaan. Zij hebben stuk voor stuk hun eigen speelstijl en het is vermakelijk om met hen de verschillende demonen uit de game te verslaan. In de review waren we zeer positief.

Scoor hem nu voor 35 euro

PS4 games met korting: Resident Evil 2 Remake

De laatste game uit dit rijtje is net als Devil May Cry 5 een game van uitgever Capcom. Resident Evil 2 Remake liet eerder dit jaar zien hoe tof het is om een klassieker als Resident Evil 2 in een nieuw jasje te zien. Ja, qua verhaal is het redelijk hetzelfde als het origineel, maar qua gameplay voelt het aan als een game zoals die vandaag de dag zou zijn uitgebracht. Bovendien is het een game waarbij je meer dan eens jezelf volledig kapot schrikt en waarbij het loont om alle ruimtes in de game te gaan ontdekken. De review van de game vind je hier.

Scoor hem nu voor 35 euro

Resident Evil 2 tiktok
(Afbeelding: Capcom)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen