Action laat je niet in de kou zitten met ideale gadget in de aanbieding

Deals Jeroen Kraak 12 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Wellicht heb je de afgelopen dagen gemerkt dat het behoorlijk koud is. Gelukkig heeft Action deze week de ideale aanbieding om er weer warmpjes bij te zitten.

Bij WANT kijken we altijd naar waar jij het meest voordelig je gadgets voor in huis kunt vinden. Dat doen we niet alleen bij de grote winkels zoals Amazon en Bol, maar ook bij plaatsen waar je het niet zo snel verwacht, zoals Lidl en Action.

Bij die laatste scoor je nu een ideaal gadget tegen de kou. Nee, deze week geen winterjas, maar een Smart Glass verwarmingspaneel.

Een warme aanbieding bij Action

Meestal zijn kachels niet de meest mooie accessoires om in je kamer te hebben, hoewel ze natuurlijk wel functioneel zijn. Gelukkig laat Action zien dat het ook anders kan. Deze glazen panelen zien er een stuk beter uit.

Maar goed, uiterlijk zegt niet alles. Gelukkig levert dit paneel ook gewoon warmte. Het heeft drie verschillende automatische standen en een antivriesmodus. Daarnaast kun je met de timer precies instellen tot wanneer het gadget aan moet staan.

Action laat je niet in de kou zitten met dit gadget in de aanbieding
(Afbeelding: Action)

Dit verwarmingspaneel van Action bedien je heel makkelijk met de knoppen die aan de voorkant zitten. Daarnaast zit er ook nog een afstandsbediening bij, zodat je niet elke keer van de bank af hoeft als je het te warm of te koud krijgt. Op het lcd-scherm aan de voorkant kun je temperatuur en de huidige stand aflezen.

Zo veel betaal je nu

Een paneel is genoeg om een kamer van 25 vierkante meter te verwarmen. Je hoeft niet bang te zijn dat het paneel meteen stukgaat, want het is gemaakt van gehard glas. Je kan hem zowel op de grond zetten als aan de muur hangen. Je krijgt bij Action zowel een onderstel als muurbeugel erbij geleverd.

Natuurlijk blijft de belangrijkste vraag over: hoeveel kost dit verwarmingspaneel precies? Niet veel, want bij Action betaal je 79,95 euro.

Zoveel geld verdiende Apple-CEO Tim Cook in 2023

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen