3 gadgets die deze week veel voordeliger zijn bij Action

Deals Jeroen Kraak 15 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Action is een winkel die bijna alles heeft: van wasmiddel tot snoep en van houtsnippers tot een Jurassic Park-figuurtje. Het is ook de ideale plek waar je goedkoop een aantal leuke gadgets kunt scoren. Wij zetten de drie beste van deze week op een rij.

Jouw vrienden van WANT zoeken wekelijks voor jou naar de leukste gadgets voor de laagste prijs. Eerder schreven we al over Aldi, Lidl en Kruidvat, en nu is Action aan de beurt.

Goedkope gadgets bij Action in de aanbieding

Ook deze week is het weer raak bij Action. De winkel heeft weer een aantal gadgets in de aanbieding. Dit zijn volgens ons de drie fijnste van deze week.

#1 Elektrische step bij Action

Bij Action denk je niet meteen aan een winkel waar je een elektrische step kunt scoren. Toch is niets minder waar, want de winkel heeft er eentje in de aanbieding.

En dat is niet zomaar eentje. Deze elektrische step is namelijk gemaakt door het bekende Segway (bekend van de… Segway). Hoewel het een heel handig vervoersmiddel is, mag je hem helaas niet op de openbare weg gebruiken. Dit model is dus vooral interessant om mee op vakantie te nemen of als je een groot huis hebt. Je hebt hem deze week voor 349 euro.

Action stunt met elektrische step en 2 andere top-gadgets
(Afbeelding: Action)

#2 Elektrisch massage-apparaat

Action is deze week ook het juiste adres voor een goede massage. De winkel heeft deze week een elektrisch massage-apparaat in de aanbieding. Zo hoef je niet meer naar de massagesalon te gaan om je nek, schouders of buik flink te laten ontspannen.

Je geniet van een heerlijke massage dankzij drie verschillende snelheden die je makkelijk kunt instellen. Na vijftien minuten schakelt het apparaat zichzelf weer uit. Het apparaat dat bij Action in de aanbieding is, kost nu 29,95 euro.

Action stunt met elektrische step en 2 andere top-gadgets
(Afbeelding: Action)

#3 Tuinverlichting

Van genieten op de bank met je massageapparaat gaan we naar genieten in de tuin. Maak hem nu extra sfeervol met de tuinverlichting die nu bij Action in de aanbieding is.

Deze tuinlampen werken op zonne-energie, die overdag wordt opgeslagen zodat je de lampen ‘s avonds gewoon kunt gebruiken. In totaal gaan ze op een volle lading tot 12 uur mee. Bij Action betaal je nu 19,95 euro voor een set van drie stuks.

Tuinverlichting Action
(Afbeelding: Action)

Albert Heijn heeft MacBook en AirPods Pro 2 in de aanbieding voor weinig

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen