Action stunt deze week met deze 3 gadgets in de aanbieding

Deals Jeroen Kraak 26 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Jouw vrienden van WANT speuren wekelijks de folders en het web af naar de beste deals voor jou. Dat doen we zelfs bij Action. Dit zijn volgens ons de drie beste aanbiedingen van deze week.

Bij Action kun je haast alles kopen. Wasmiddel, kerstdecoratie in september, of snoep, je vindt het daar. Ook voor goedkope gadgets is de winkel net zoals Aldi en Kruidvat het juiste adres.

3 gadgets in de aanbieding bij Action

Ook deze week heeft Action weer een aantal gadgets in de aanbieding. dit zijn volgens ons de drie beste deals.

#1 Tefal Ultra Fry

We maken ons allemaal weleens schuldig aan frituren. We weten dat het ongezond is, maar toch kunnen we niet zonder een kroket of een frietje. Toch hoef je je niet schuldig te voelen met de Tefal Ultra Fry die nu in de aanbieding is bij Action.

Dit apparaat heeft acht verschillende standen en een inhoud van 4,2 liter. Zelfs pizza, cake en toast kun je erin maken. Je betaalt tijdens deze aanbieding nu 69,99 euro voor dit keukengadget.

Tefal Ultra Fry
(Afbeelding: Action)

#2 Koffiezetapparaat in de aanbieding bij Action

Niet alleen ben je bij Action aan het juiste adres voor heerlijke friet, ook zorgt het nu voor lekkere koffie in de ochtend. Goed, je moet het wel zelf zetten, maar dit apparaat in de aanbieding helpt je daar wel degelijk bij.

Met dit koffiezetapparaat zet je twee kopjes koffie tegelijkertijd. Ook zit er een melkopschuimer bij zodat je ook je eigen cappuccino maakt. Normaal zijn dit soort koffiezetapparaten behoorlijk prijzig, maar niet bij Action. Hij kost namelijk maar 69,99 euro.

Koffiezetapparaat action aanbieding
(Afbeelding: Action)

#3 Fortnite NERF blaster

Fortnite is een van de populairste games van het moment. Vooral de jongere spelers spelen het veel. Met deze speciale NERF blaster die in de aanbieding is bij Action, speel je het spel in het echt.

Deze NERF blaster is gebaseerd op het exemplaar in de game. Hij ziet er dan ook precies hetzelfde uit. Dit gadget is gemotoriseerd en kan 10 darts afvuren. Wees niet bang, hier zitten geen scherpe punten aan. Je hebt ‘m voor 27,95 euro.

NERF Blaster Fornite Action
(Afbeelding: Action)

5 gadgets in de aanbieding bij Lidl die je deze week niet wil missen

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen